koreliaus problema

1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
nina
2 pranešimai
nina fr
Sveiki, taigi ką tik įsigijau korelų porą mažiau nei prieš savaitę ir man reikia patarimų. Iš pradžių patelė buvo savo kampe ir tikrai drovi, aš jaudinausi, bet po 3 dienų ji pradėjo garsiai šaukti duoklės (sėklų, kietai virtų kiaušinių, baltos duonos, sepijos kaulų...) Ji miega ant vienos kojos ir net manau, kad ji yra pasirengusi poravimuisi, nors nesu tikras, bet vis dėlto tai nėra problema. Iš pradžių jaudinausi dėl patelės, bet dabar atvirkščiai, tai dėl patino, aš susipainiojau, nes be sėklų jis retai valgys ką nors kita. Kartais jis kramto sepijos kaulą, dienos metu kartais dainuoja, tačiau antroji problema yra ta, kad jis užpuola patelę snapu, kai ji artėja prie jo valgyti ar judėti, dar daugiau, jis miega ant abiejų kojų, atsisako ją priimti. Jis yra jaunesnis už ją ir dar neturi metų, po savaitės turėsiu kitą narvą, kad juos atskirčiau, ar turėčiau laikyti narvus matomus vienas kitam ir ar yra kokia nors tikimybė, kad jie sutars ateityje, ar turėčiau surasti kitą patiną patelei. Ką turėčiau daryti, kad patinas jaustųsi geriau (kaip sakiau, jis dainuoja gana dažnai per dieną). Abejoju, ar tai dėl miego sutrikimų naktį, nes jis net neužmiega lengvai dėl streso ir sunkumų prisitaikant prie naujų namų.
nina
2 pranešimai
nina fr
atnaujinimas: patinas pradeda užmerkti dešinę akį, palikdamas atmerktą kairiąją akį.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą