Korėjinis burundukas
pranešimas graužikų entuziastams:
niekada nepirkite voverių iš ******* ******* Normandijoje, Bassée mieste, nes jums brangiai parduoda voveres, kurios miršta po 15 dienų nuo pirkimo.
voverės dažnai būna sergančios.
Sveikas, Christianai,
Atsiprašau dėl tavo mažo voveriuko, bet tiesa ta, kad, deja, daugelis gyvūnų gyvūnų parduotuvėse turi problemų....
Vienas iš mano šeimos narių prieš kelis metus nusipirko mažylį bokserį, o po 3 savaičių mažas šuniukas mirė.
Po autopsijos ir analizės pas veterinarą paaiškėjo, kad mažasis bokseris buvo parduotas smarkiai sergantis gyvūnų parduotuvės, jis buvo pasmerktas.
Nuo to laiko niekada nebepirkau gyvūnų gyvūnų parduotuvėse, tik iš veisėjų arba aistringų asmenų.
Iki pasimatymo!
Ačiū Sandra už atsakymą, bet tai buvo pas specializuotą voverinių veisėją.
Ar atsitiktinai žinote kitą, nes noriu jį nusipirkti.
Sveiki, Christianai,
Deja, aš nežinau jokio specializuoto voverių augintojo.
Iki!
sveiki visi, aš esu nauja ir gyvenu Menloare 49. Šiuo metu turiu porą korėjietiškų voverių, viena iš jų yra alyvinė, vardu Mouky, o kita - ruda, vardu Iris. Aš jas dievinu, jos yra mielos. Mano patelė Iris susilaukė gražių kūdikių, kuriuos parduodu, jei kas nors susidomėtų.
Sveiki, man tikrai reiktų informacijos.
Ar galima korėjietiškiems voveriukams duoti skrudintų sūdytų saulėgrąžų ar moliūgų sėklų? Nesu tikras... Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, prašau. Jau nusipirkau skrudintų žemės riešutų ir jis juos dievina.
Ačiū
Annick, aš domiuosi, ar turite el. pašto adresą?