Klausimai, diskusijos apie produktus Laipiojimo siena
8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
6 pranešimai
maude
Sveiki, ar žinote, koks medis buvo naudojamas visuose objekto elementuose? (Pagrindinė atrama, laiptelių statramsčiai ir t.t.) Nes mano žiurkėms labai patiko griaužti statramsčius, ir norėčiau nupirkti tokius pačius medžio pagaliukus griaužimui...
2 pranešimai
johan
Sveiki, kokio dydžio yra ši laipiojimo siena, ar ji gali būti naudojama kaip tiltas? Ačiū
1 pranešimai
mélissa
Jis nėra didelis, labiau tinka žiurkėms, žiurkėnams, pelėms... Įdėjau jį į savo jūrų kiaulytės narvą, ir nors ji juo nesinaudoja, tai suteikia gerą stilių... Kad būtų kaip tiltas, taip, tai įmanoma. Be to, puiki idėja!
1 pranešimai
erika
Sveiki, ar tai tiktų jūrų kiaulytėms?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši siena yra pritaikyta graužikams, jūsų jūrų kiaulytė galės su ja žaisti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
roxane
Labas, tai skirta nykštukinei triušei, ačiū, kad greitai atsakėte, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Tai puikiai tiks jūsų miniatiūriniui triušiui! Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
Sveiki, norėčiau įsigyti produktų graužikams, tokių kaip mediniai nameliai ir kiti priedai, tačiau man jie reikalingi mano atsiskyrėlių krabams!!! nes parduotuvėse nieko nėra jiems... ar galėtumėte nurodyti, kokios rūšies mediena būtų tinkama, kadangi kai kurios medienos rūšys yra toksiškos. Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Natural Living produktai yra pagaminti iš Kinijos pušies. Pagarbiai, Zoomalia komanda