Klausimai, diskusijos apie produktus Jūrų kiaulytės vitamino C kompleksas HAMIFORM
7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
audrey
Sveiki, ar galima duoti tiesiai į jūros kiaulytės burną kaip Francodex?
13 pranešimai
jerome
Ne, ypač ne, tai nėra tam skirta, šis produktas yra labai koncentruotas, jis turi būti visiškai atskiestas šaltame vandenyje 120 ml. Naudojant pipetę, įdėkite 5 ml komplekso į 100 ml šalto vandens. Kasdien keiskite vandenį. Prieš vartojimą suplakite. (kaip ir visas tikras vitaminas) 10 ml uždedama ant maisto. Naudodami lašintuvą, užlašinkite 10 lašų ant gyvūno maisto. Užtikrinkite, kad gyvūnas turėtų pakankamai šviežio vandens.
1 pranešimai
anais
Sveiki, iš tiesų rekomenduojama duoti tiesiai į burną, o ne įdėti į vandenį. Kodėl sakyti ne? Veterinarai tai ypač rekomenduoja, nes įdėjus tiesiai į jūrų kiaulytės burną galima būti tikram, kad vitaminas buvo tinkamai suvartotas, be to, vitaminas neturės laiko oksiduotis ir dėl to bus tikrai veiksmingas!
1 pranešimai
sabrina
Sveiki, mano veterinaras patarė duoti vaistų tiesiai į burną. Duodu jam 0,4 ml per dieną. Mūsų jūrų kiaulytė sveria 1,1 kg.
2 pranešimai
sÉlina
Sveiki, ar galima duoti šių vitamino C visiems graužikams, smiltpelėms, auksinėms ir rusų žiurkėnams?
13 pranešimai
jerome
Taip, be problemų, bet šiems mažiems graužikams aš labiau rekomenduočiau Bio polivitaminus arba dar geriau - Bio formą ir tonusą, kuriuose yra bičių pienelio.
1 pranešimai
cécilia
Sveiki, norėčiau sužinoti, kiek mg yra 5 ml Vitamin C dozė 120 ml buteliuke. Ačiū už atsakymą.
1 pranešimai
aurelie
Sveiki, aš įsigijau tą patį produktą, reikia žinoti, kad griežtai nerekomenduojama maišyti vitamino C su vandeniu, netgi šviežiu, nes jis labai greitai praranda savo kokybę. Jūrų kiaulytės taip pat nelabai daug geria, taigi nežinome, ar jos gauna pakankamai šio produkto. Fanų tinklaraštyje apie jūrų kiaulytes radau ekvivalentą šiam produktui: reikia duoti 1 ml pipetės pagalba 2-3 kartus per savaitę. Aš taip darau savo 2 jūrų kiaulytėms ir viskas gerai.