Klausimai, diskusijos apie produktus Jūrų kiaulytės vitamino C kompleksas HAMIFORM

7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Audrey
1 pranešimai
audrey fr
Sveiki, ar galima duoti tiesiai į jūros kiaulytės burną kaip Francodex?
Jerome
13 pranešimai
jerome fr
Ne, ypač ne, tai nėra tam skirta, šis produktas yra labai koncentruotas, jis turi būti visiškai atskiestas šaltame vandenyje 120 ml. Naudojant pipetę, įdėkite 5 ml komplekso į 100 ml šalto vandens. Kasdien keiskite vandenį. Prieš vartojimą suplakite. (kaip ir visas tikras vitaminas) 10 ml uždedama ant maisto. Naudodami lašintuvą, užlašinkite 10 lašų ant gyvūno maisto. Užtikrinkite, kad gyvūnas turėtų pakankamai šviežio vandens.
Anais
1 pranešimai
anais fr
Sveiki, iš tiesų rekomenduojama duoti tiesiai į burną, o ne įdėti į vandenį. Kodėl sakyti ne? Veterinarai tai ypač rekomenduoja, nes įdėjus tiesiai į jūrų kiaulytės burną galima būti tikram, kad vitaminas buvo tinkamai suvartotas, be to, vitaminas neturės laiko oksiduotis ir dėl to bus tikrai veiksmingas!
sabrina
1 pranešimai
sabrina fr
Sveiki, mano veterinaras patarė duoti vaistų tiesiai į burną. Duodu jam 0,4 ml per dieną. Mūsų jūrų kiaulytė sveria 1,1 kg.
SÉLINA
2 pranešimai
sÉlina fr
Sveiki, ar galima duoti šių vitamino C visiems graužikams, smiltpelėms, auksinėms ir rusų žiurkėnams?
Jerome
13 pranešimai
jerome fr
Taip, be problemų, bet šiems mažiems graužikams aš labiau rekomenduočiau Bio polivitaminus arba dar geriau - Bio formą ir tonusą, kuriuose yra bičių pienelio.
Cécilia
1 pranešimai
cécilia fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, kiek mg yra 5 ml Vitamin C dozė 120 ml buteliuke. Ačiū už atsakymą.
AURELIE
1 pranešimai
aurelie fr
Sveiki, aš įsigijau tą patį produktą, reikia žinoti, kad griežtai nerekomenduojama maišyti vitamino C su vandeniu, netgi šviežiu, nes jis labai greitai praranda savo kokybę. Jūrų kiaulytės taip pat nelabai daug geria, taigi nežinome, ar jos gauna pakankamai šio produkto. Fanų tinklaraštyje apie jūrų kiaulytes radau ekvivalentą šiam produktui: reikia duoti 1 ml pipetės pagalba 2-3 kartus per savaitę. Aš taip darau savo 2 jūrų kiaulytėms ir viskas gerai.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą