Koks žaislas sudomintų mano triušiuką?

2 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Astride
7 pranešimai
astride fr

Sveiki visi,

Matote, aš turiu triušį, kuris yra labai išrankus ir kartais agresyvus.

Jau bandžiau jai duoti daug žaislų, bet ji arba jų nenaudoja, arba urzgia ir bando mane įkąsti. :/

Todėl visą dieną ji guli savo narvelyje ir nieko nedaro (ką tik išleidau ją į sodą).

Jei galėtumėte patarti kokį nors žaislą, kuris gerai veikia su jūsų triušiu, ir jei anksčiau jūsų triušis buvo toks pats, paaiškinkite, kaip padėjote jam nustoti nuobodžiauti. Ačiū.

Inès
25 pranešimai
inès fr
Galbūt pabandyk įsigyti graužiamą morką, mano triušiui tai labai patinka, netgi per daug, todėl turėjau ją atimti, LOL. Jei turi pavadėlį ir būtent žaislą graužimui, gali pritvirtinti pavadėlio kabliuką prie žaislo, o pavadėlio likusią dalį - prie narvo. Mano triušis tai dievina ir šokinėja visomis kryptimis, žaisdamas su tuo. Tikiuosi, kad padėjau, Ines.
Delphine
10 pranešimai
delphine fr

Sveiki, mano vyriausia triušė yra būtent tokio paties charakterio kaip tavo, Eglantine_S ;)

Ji labai užsiėmusi, nes daug laiko praleidžia lauke ir turi prieigą prie namo. Tai, ką ji mėgsta, yra medinių rąstų tuneliai ir mediniai nameliai. Ji lipa ant jų, graužia, stengiasi pakelti ir t.t. Tačiau visiškai normalu, kad triušiai miega po pietų, nes jie yra daugiausiai aktyvūs ryte ir vakare, net naktį!!

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą