Kokio dydžio narvas gerbilams turėtų būti?

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Tiffen
6 pranešimai
tiffen fr

Sveiki,

Turiu 2 smiltpeles ir noriu joms parūpinti narvą, kuris atitiktų jų gyvenimo būdą. Ar gali kas nors man patarti modelį ir ypač matmenis, tinkančius mano 2 smiltpelėms? Šiuo metu jos yra laikomos gabry 50 narve. Apačia yra stiklinė, o viršus grotelėmis. Man šis narvas labai patogus, bet galiausiai manau, kad suklydau dėl matmenų. Baiminuosi, kad mano 2 smiltpelės greitai pasijus ankštai.

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Sveiki, Tiffen,

rasite keletą atsakymų: https://www.zoomalia.com/blog/article/cage-et-barreaux-pour-rongeurs.html#gerbille

ir pavyzdys narvo

Geros dienos

Elodie iš Zoomalia

Tiffen
6 pranešimai
tiffen fr

Ačiū, pažiūrėsiu tai.

Celia
3 pranešimai
celia fr

Tinkami matmenys yra:

ilgisxplotisxaukštis=1mx30cmx40cm

(nesu tikras dėl aukščio)

Štai, tikiuosi, kad tau padėjau

Bučiniai

Valentine
1 pranešimai
valentine fr

Esu pasipiktinusi tuo, ką ką tik perskaičiau!

Elodie iš Zoomalia rekomenduoja narvą, kuris visiškai netinka smiltpelėms!!!!

Joms reikia bent 10-15 cm storio kanapių kraiko, kad galėtų kurti tunelius. Paaiškinkite man, kaip įdėsite kraiką į šį narvą??

Kaip sako Vanille, 2 smiltpelėms optimalūs matmenys yra 1mx40x40. Geriausias smiltpelių būstas yra akvariumas ar terariumas. Ant akvariumo galima pagaminti dangtį su tinkleliu ventiliacijai.

Equipe
134 pranešimai
equipe fr

Labas,

Iš tikrųjų, siūloma narva netinka smiltpelėms, tai klaida, už kurią atsiprašome.

Rekomenduotume šio tipo narvą:

https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-gerbille-hamster-habitat-p-20366.html

Ši narva leis sudėti pakankamai storą kraiko sluoksnį, kad jūsų smiltpelė galėtų kasti tunelius.

Pagarbiai

Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą