Kokį narvą reikia pasirinkti žiurkėms?

7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
jimmy
16 pranešimai
jimmy fr

Sveiki, norėčiau sužinoti, ar būtų galima šioje narvą laikyti žiurkę vieną? Jo matmenys yra 60 x 40 x 25 cm.

jimmy
16 pranešimai
jimmy fr

aš pašalinau ratą. tai suteikia daugiau vietos ir aš ketinu įrengti hamaką ......

jordan
3 pranešimai
jordan fr

atsiprašau už jus, bet šis narvas visai netinka žiurkėms, nes jis nėra pakankamai aukštas

jimmy
16 pranešimai
jimmy fr

oki, ačiū už atsakymą.

taigi, kokie graužikai yra šioje narvelyje?

jordan
3 pranešimai
jordan fr

Nėra už ką , manau, kad ji nėra tinkama gyvūnui, bet na, aš turiu "furet tower" 161x80x75 cm keturiems žiurkėms, gali talpinti pelę ar žiurkėną, bet kaip graužikas nėra labai įdomus. Bet tai mano požiūris

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Sveiki, Džimi,

Džordanas teisus, ši narvelio dydis yra idealus žiurkėnui, pelei ar kitam mažam graužikui.

Elodė iš Zoomalia

jimmy
16 pranešimai
jimmy fr

Gerai, bet aš jau turiu peles (mamą ir dvi dukras) ir norėčiau kito didesnio, protingesnio graužiko... Būtent todėl man labai patinka žiurkė kaip graužikas, bet neturiu biudžeto žiurkių narveliui.

jimmy
16 pranešimai
jimmy fr

Žiurkėnas yra labai mielas, ir kadangi aš esu mokinys ir baigiu pamokas tarp 16 ir 17 val., aš grįšiu namo tuo metu, kai jis pradeda būti aktyvus, tačiau man buvo pasakyta, kad jis nėra žaismingas ir šiek tiek agresyvus.

o narvas yra mano kambaryje, ir mano pelės turi įprotį lipti ant narvo viršaus grotų, ir tai kelia daug triukšmo; ar turite idėjų, kaip joms neleisti lipti?

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą