Kokį gyvūną įsigyti?
Sveiki, aš žinau, kad sukūriau temą apie norą turėti triušius, bet kokius gyvūnus rekomenduotumėte? (negaliu turėti katės ar šuns)
Gyvenu dideliame name su dideliu sodu
Turėjau mintį apie šešką, bet ką jūs apie tai manote?
Man 14 metų, netrukus bus 15, esu aktyvus ir myliu gyvūnus, išskyrus žiurkes, peles ir degu.
Žuvys yra tikrai nuostabios, ypač kovinė žuvis; prie jos labai greitai prisiriši
Jei nori informacijos apie kovines žuvis, drąsiai klausk!
Na, aš norėčiau gyvūno, kuris nebūtų žuvis, bet būtų meilus/glamonus
Ką patartumėte
Šeškas?
"kai jie būtų meilus/glamonėjiškas"
Žuvis, prie kurios labai greitai prisiriši, ir ji labai smalsi. Maniškis, kai ateinu į kambarį, kur ji yra, greitai atplaukia prie stiklo, kad galėčiau ją stebėti plaukiojant
"Šinšilas?"
Manau, kad iš savo prisiminimų šinšilas nelabai maloniai kvepia, be to, turėtum numatyti bent 4 aukštų narvą....
Po to, ne aš tau siūlysiu ką nors, nes du triušiai jau reikalauja daug priežiūros ir laiko (ir pinigų įranga, maistas...), kad jiems skirtum dėmesio!!!!
Yra ir žiurkėnas, jie yra labai smagūs!!!!
sveiki
Aš tau patarčiau pasirinkti žiurkėną!!
aš turiu žiurkėną ir jis yra labai labai juokingas
aš sakyčiau, vietoj dviejų triušių, augintinis, su kuriuo galima žaisti ir kuris būtų dinamiškas bei atpažintų savo šeimininką.
jūrų kiaulytės yra mielos, labai meilios ir prieraišios. Turėjau tris ir jas tiesiog dievinau.
ok ačiū,
Aš gausiu savo triušytę per 1 savaitę
Ji turės narvą RABBIT 100 DOUBLE
Kai jai bus 8 mėnesiai, suporuosiu ją su savo dėdės triušiu
Ir po vienos vados HOP sterilizuosiu^^
labas,
"
Ir kai ji bus 8 mėnesių, aš ją poruosiu su mano dėdės triušiu
Ir po vienos vados OP sterilizuoti"
Tai kelia didelį stresą triušiams būti nėščiai, be to, tiek daug triušių yra paliekami, tai ar verta juos vėl gimdyti?
Bet tai tavo pasirinkimas!
Asmeniškai, reikia atsižvelgti į savo amžių! Ir viskas priklauso nuo gyvūno charakterio! Net jei gyvūnas galų gale nėra meilus, tau teks juo pasirūpinti!
Turėjau labai meilią triušį, ir kitą, kuris vos leido man įdėti ranką į jo narvelį!
Paprastai, labai meilūs gyvūnai yra žiurkės iš tų graužikų, kuriuos turėjau!
Žiurkėnai paprastai nelabai mėgsta būti per daug liesti, nors jie yra mieli!
Chinchilos, nepaisant jų labai minkšto kailio, labiau mėgsta bėgioti po visur nei būti glostomi ^^