Kokį gyvūną įsigyti?

11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

Sveiki, aš žinau, kad sukūriau temą apie norą turėti triušius, bet kokius gyvūnus rekomenduotumėte? (negaliu turėti katės ar šuns)

Gyvenu dideliame name su dideliu sodu

Turėjau mintį apie šešką, bet ką jūs apie tai manote?

Man 14 metų, netrukus bus 15, esu aktyvus ir myliu gyvūnus, išskyrus žiurkes, peles ir degu.

genevieve
161 pranešimai
genevieve fr

Žuvys yra tikrai nuostabios, ypač kovinė žuvis; prie jos labai greitai prisiriši

Jei nori informacijos apie kovines žuvis, drąsiai klausk!

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

Na, aš norėčiau gyvūno, kuris nebūtų žuvis, bet būtų meilus/glamonus

Ką patartumėte

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

Šeškas?

genevieve
161 pranešimai
genevieve fr

"kai jie būtų meilus/glamonėjiškas"

Žuvis, prie kurios labai greitai prisiriši, ir ji labai smalsi. Maniškis, kai ateinu į kambarį, kur ji yra, greitai atplaukia prie stiklo, kad galėčiau ją stebėti plaukiojant

"Šinšilas?"

Manau, kad iš savo prisiminimų šinšilas nelabai maloniai kvepia, be to, turėtum numatyti bent 4 aukštų narvą....

Po to, ne aš tau siūlysiu ką nors, nes du triušiai jau reikalauja daug priežiūros ir laiko (ir pinigų įranga, maistas...), kad jiems skirtum dėmesio!!!!

Yra ir žiurkėnas, jie yra labai smagūs!!!!

Ninon
23 pranešimai
ninon fr

sveiki

Aš tau patarčiau pasirinkti žiurkėną!!

Ninon
23 pranešimai
ninon fr

aš turiu žiurkėną ir jis yra labai labai juokingas

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

aš sakyčiau, vietoj dviejų triušių, augintinis, su kuriuo galima žaisti ir kuris būtų dinamiškas bei atpažintų savo šeimininką.

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

jūrų kiaulytės yra mielos, labai meilios ir prieraišios. Turėjau tris ir jas tiesiog dievinau.

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

ok ačiū,

Aš gausiu savo triušytę per 1 savaitę

Ji turės narvą RABBIT 100 DOUBLE

Kai jai bus 8 mėnesiai, suporuosiu ją su savo dėdės triušiu

Ir po vienos vados HOP sterilizuosiu^^

genevieve
161 pranešimai
genevieve fr

labas,

"

Ir kai ji bus 8 mėnesių, aš ją poruosiu su mano dėdės triušiu

Ir po vienos vados OP sterilizuoti"

Tai kelia didelį stresą triušiams būti nėščiai, be to, tiek daug triušių yra paliekami, tai ar verta juos vėl gimdyti?

Bet tai tavo pasirinkimas!

François
2 pranešimai
françois fr

Asmeniškai, reikia atsižvelgti į savo amžių! Ir viskas priklauso nuo gyvūno charakterio! Net jei gyvūnas galų gale nėra meilus, tau teks juo pasirūpinti!

Turėjau labai meilią triušį, ir kitą, kuris vos leido man įdėti ranką į jo narvelį!

Paprastai, labai meilūs gyvūnai yra žiurkės iš tų graužikų, kuriuos turėjau!

Žiurkėnai paprastai nelabai mėgsta būti per daug liesti, nors jie yra mieli!

Chinchilos, nepaisant jų labai minkšto kailio, labiau mėgsta bėgioti po visur nei būti glostomi ^^

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą