kodėl mano triušis negali su poruotis su mano patele?
mano triušis nesugeba suporuotis su mano pateyte, ar tai normalu?
sveiki vėl, atrodo, kad turi problemų su savo mažais draugais.
Taigi žinok, kad per jaunas ar pernelyg entuziastingas tėvelis triušis gali iš pradžių susidurti su sunkumais, be to, jei tavo patelė nėra receptyvi, jam tikrai bus sunku!! Suteik jiems laiko, bet būk atsargus: nepervargink jų!
problema yra tas, kad triušė priklauso klientui ir aš turiu ją kuo greičiau grąžinti nėščią, tai ką daryti???
atsakyk savininkui, kad gamtos negalima priversti!!!
kitaip tariant, triušio patelės ciklai trunka maždaug 5 ar 6 dienas, kai ji būna labiau linkusi priimti patino dėmesį. Jei praleisite tinkamą momentą, teks laukti apie dešimt dienų, kol vėl pristatysite ją patinui. Jei jūsų triušiai gyvena lauke, jie yra linkę būti veikiami sezonų, todėl labiau tikėtina, kad pavyks pirmojoje metų pusėje nei antrojoje.
bet kokio jie amžiaus?
triušė yra maždaug 1 metų, o patinas - apie 5 mėnesius
taigi štai jau atsakymas į tavo problemą,
nėra gerai tavo patinui sveikai daugintis per anksti, triušio patinas subręsta apie 4 mėnesių, tačiau labai nerekomenduojama jiems daugintis iki 6 mėnesių amžiaus. aišku, jis gali, bet tai jį per daug išvargina.
patarimas: dar palauk. ir tai pavyks, netrukus....
ačiū už tavo patarimus, Sandra
nėra už ką, jei galėjau tau padėti.
ar uodega gali būti svarbi??
dydis? triušidės? jei apie tai kalbi: taip
Manau, kad kiekvienam gyvūnui reikia bent 1,20 m ilgio ir 0,50 m gylio narvo, žinoma, gali suteikti daugiau vietos, jei nori.
ne ne aš kalbu apie triušio uodegą