kodėl mano triušis negali su poruotis su mano patele?

10 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
dylan
18 pranešimai
dylan fr

mano triušis nesugeba suporuotis su mano pateyte, ar tai normalu?

Sandra
35 pranešimai
sandra fr

sveiki vėl, atrodo, kad turi problemų su savo mažais draugais.

Taigi žinok, kad per jaunas ar pernelyg entuziastingas tėvelis triušis gali iš pradžių susidurti su sunkumais, be to, jei tavo patelė nėra receptyvi, jam tikrai bus sunku!! Suteik jiems laiko, bet būk atsargus: nepervargink jų!

dylan
18 pranešimai
dylan fr

problema yra tas, kad triušė priklauso klientui ir aš turiu ją kuo greičiau grąžinti nėščią, tai ką daryti???

Sandra
35 pranešimai
sandra fr

atsakyk savininkui, kad gamtos negalima priversti!!!

kitaip tariant, triušio patelės ciklai trunka maždaug 5 ar 6 dienas, kai ji būna labiau linkusi priimti patino dėmesį. Jei praleisite tinkamą momentą, teks laukti apie dešimt dienų, kol vėl pristatysite ją patinui. Jei jūsų triušiai gyvena lauke, jie yra linkę būti veikiami sezonų, todėl labiau tikėtina, kad pavyks pirmojoje metų pusėje nei antrojoje.

bet kokio jie amžiaus?

dylan
18 pranešimai
dylan fr

triušė yra maždaug 1 metų, o patinas - apie 5 mėnesius

Sandra
35 pranešimai
sandra fr

taigi štai jau atsakymas į tavo problemą,

nėra gerai tavo patinui sveikai daugintis per anksti, triušio patinas subręsta apie 4 mėnesių, tačiau labai nerekomenduojama jiems daugintis iki 6 mėnesių amžiaus. aišku, jis gali, bet tai jį per daug išvargina. 

patarimas: dar palauk. ir tai pavyks, netrukus....

dylan
18 pranešimai
dylan fr

ačiū už tavo patarimus, Sandra

Sandra
35 pranešimai
sandra fr

nėra už ką, jei galėjau tau padėti.

dylan
18 pranešimai
dylan fr

ar uodega gali būti svarbi??

Sandra
35 pranešimai
sandra fr

dydis? triušidės? jei apie tai kalbi: taip

Manau, kad kiekvienam gyvūnui reikia bent 1,20 m ilgio ir 0,50 m gylio narvo, žinoma, gali suteikti daugiau vietos, jei nori.

dylan
18 pranešimai
dylan fr

ne ne aš kalbu apie triušio uodegą

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą