Kiek pelių telpa į Rodylounge Solo narvą?

7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
jimmy
16 pranešimai
jimmy fr

labas , prieš savaitę nusipirkau narvą „Rodylounge Solo“ savo mažai baltai pelėi. Tačiau man labai skaudu ją matyti vieną šiame narve, todėl norėčiau sužinoti, ar būtų įmanoma nupirkti jai draugę.

sabrina
80 pranešimai
sabrina fr

Sveiki, jei tai patelė, jai reikia pridėti draugę, nes jos gyvena poromis arba grupėmis.

Jei tai patinas, palikite jį vieną, nes du patinai kovos :) 

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Labas Jimmy,

jei norite jam padovanoti draugę/ar draugą, galite pridėti aukštą prie savo Rodylounge Solo narvo, kad jūsų pelės jaustųsi patogiai bendruomenėje.

Elodie iš Zoomalia

jimmy
16 pranešimai
jimmy fr

ačiū, kad atsakėte, bet aš ką tik pakeičiau narvą, nes maniau, kad jis per mažas. Pasirinkau modelį iš plexiglaso su grotelėmis viršuje. Aš nusipirkau antrą mažą pelę, jos abi yra labai smalsios ir žaismingos patelės

sabrina
80 pranešimai
sabrina fr

Ah super pour la cage ;) elles vont être bien

:)

jimmy
16 pranešimai
jimmy fr

Štai dabar aš turiu savo dvi mažas peles ir didelį narvą ...

kadangi tai mano pirmosios pelės, norėjau paklausti, ar turite kokių nors patarimų, kaip tinkamai jomis pasirūpinti ir kad jos turėtų gražią gy[v]enimo aplinką?

jimmy
16 pranešimai
jimmy fr

atsiprašau dėl rašybos

jimmy
16 pranešimai
jimmy fr

Aš taip pat norėjau paklausti, kad atstumas tarp grotų yra 1,5 cm, todėl norėjau pridėti tam tikrą tinklelį, ką jūs man patartumėte?

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą