Kiek šieno per mėnesį sušerti jūrų kiaulytei
Sveiki, kiekvieną kartą ieškodama, kiek šieno valgo jūrų kiaulytės, randu atsakymą "neribotai". Supratau, kad jos visada turi turėti kokybiško šieno neribotai ir 24 valandas per parą, bet kiek litrų ar kilogramų šieno tai sudaro per mėnesį dviem jūrų kiaulytėms? Kadangi nežinau, kiek turėčiau jo įsigyti, kad užtektų bent du mėnesiams. Įsivaizduoju, kad tai gali skirtis, bet jei galėčiau turėti apytikslę idėją (jūrų kiaulytėms, turinčioms granulių, daržovių ir šviežios žalumos, kitaip tariant, subalansuotą mitybą), tai man labai padėtų.
Labas! Na mano gyvūnas suėda 20 l pakelį šieno per mėnesį
Sveiki, Florebella, ačiū!
Aš tyrinėjau įvairias vietas internete, skaičiau nemažai apie skirtingus šieno tipus, kaip atpažinti jo kokybę, apie naudą mitybai, tačiau išskyrus tai, kad gyvūno sveikatai yra naudinga turėti šieno kasdien, kaip ir gamtoje, neradau nieko apie kiekius, kuriuos tai apima.
Na, jums pasisekė, tai ne kaip su arkliu, kur dažniausiai vasarą sandėliuojate šieną visai žiemai. Tačiau gali būti, kad skaitytojai turi tam tikrų judėjimo apribojimų ir jiems reikia tiksliai žinoti mėnesinį suvartojimą.
Remiantis patirtimi, ar vienas paketas per mėnesį yra daugiau nei pakankamas?