Keletas klausimų apie Čilės deges (aštunkojus)
Labas,
Jau kurį laiką ieškau mažų graužikų. Anksčiau turėjau jūrų kiaulyčių, triušių, žiurkėnų. Šiandien atradau degučiukus ir tiesiog susižavėjau jais. Greitai grįžau namo, kad sužinočiau daugiau apie šiuos mažus padarėlius ir uždaviau sau tam tikrus klausimus. Norėčiau įsigyti dvi pateles iš privačių asmenų, tačiau internete Prancūzijoje nerandu jokių degukų veisėjų svetainių...
Žinau, kad graužikai ypač mėgsta medieną, todėl man kilo klausimas, ar gera idėja būtų turėti medinius namus... Būtų kvaila, jei jie suvalgytų savo namus, nes būtų buvę šiek tiek alkani naktį ^^
Kaip ir šinšilos, degučiai turi jautrią virškinimo sistemą, todėl man įdomu, kokius granulius turėčiau pirkti (atsižvelgiant į tai, kas siūloma svetainėje, kad gaučiau pavyzdį). Žinau, kad reikia mišinio, kuriame būtų mažai greitųjų cukrų.
Degučiai vis dar nėra labai žinomi kaip naminiai gyvūnai, todėl apie juos rasti informacijos yra mažai, arba bent jau ne tiek, kiek norėtųsi.
Iš anksto dėkoju už galimus atsakymus.
Pagarbiai
labas, aš kaip tu ieškojau atsakymų į savo klausimus ir radau forumus, skirtus tik degučams, tai labai gerai padaryta, nes tu rasi atsakymus į visus savo klausimus. jei nerandi to, ko ieškai, tereikia užduoti savo klausimus
geros dienos
Labas,
Kadangi turiu oktodonų namuose, taip pat kartais truputį juos veisiu, bet tik kartais.
Dėl maisto galite jiems duoti specialų mišinį arba galite padaryti triušienos ir voveraitės mišinį, tai yra lygiavertis.
Medis yra kaip visiems graužikams, jie mėgsta griaužti medį, kuris yra geras jų dantims, nes jie auga nuolat.
Tačiau nesijaudinkite, jei duosite gerą mitybą ir ne per daug skanėstų (vaisių kartkartėmis, taip pat, bet truputį daugiau nei batonėlių, kuriuos randate prekybos centruose), jie nepatirs virškinimo problemų.
Iš tiesų, oktodonai jaučiasi geriau kai jų yra daugiau, todėl jie mažiau stresuoja ir yra lengviau manipuliuojami.
Nuoširdžiai,
Alexis.
Labas,
mačiau forume, kad jei turi tik vieną, jis lengviau prieina, nes mėgsta draugiją, todėl rekomenduojate turėti du. Kokią lytį geriausia pasirinkti - patiną ar patelę?
Gerai, pasižymiu tavo patarimus. Ačiū tau.
Prašau, ir jei turi kitų klausimų, nedvejok klausti
Sveiki
Mano žentas nusipirko du patinėlius kūdikius, kurie jau kartu pripratinti
Jie kovoja vos tik jis juos sugrąžina iš pasivaikščiojimo į savo kambarį
Ką daryti?
Ačiū už atsakymą