Kanariai ir mandarinai

3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Maryline
9 pranešimai
maryline fr

Labas,

Šiuo metu turiu kanarėlių ir netrukus turėsiu 2 mandarininių paukščių poras. Tačiau, nors turiu narvus, man voljeras atrodo kur kas gražesnis ir svarbiausia suteikia daugiau vietos mano paukščiams.

Norėčiau sulaukti tų, kurie augina kanarėles su egzotiniais paukščiais, nuomonės, jų patirties, patarimai visada laukiami.

Pavyzdžiui, mes turime sėklų kanarėlėms... ir egzotiniams paukščiams akivaizdu, kad jos nėra tos pačios formos? Manau, kad jie valgytų vienas su kitu, nes jie labai smalsūs ir mėgsta valgyti, bet vis dėlto...

O kaip su veisimu? Ar reikia juos atskirti??

Visa tai mane domina. Iš anksto dėkoju už atsakymus.

Iki greito pasimatymo

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Sveika, Marylin,

Iš esmės, jei tavo voljeras yra pakankamai didelis, gali juos maišyti ne veisimosi laikotarpiu. Erdvė yra labai svarbus veiksnys, todėl tavo voljeras neturėtų būti perpildytas. Kiekvieną kartą sėklas dėk abiejų rūšių.

Iki pasimatymo!

Maryline
9 pranešimai
maryline fr

Sveika, Sandra,

Ačiū už patarimą. Iš tiesų, nuotraukoje matoma būtent mano voljera, trūksta tik dalies (viršus yra namo stogo formos, o apačia turi standartines kojas). Aš vis tiek neturiu įdėtų jokių lizdų, o kalbant apie mandarinas, kurie atvyks, jie gimė birželį (patinai) ir rugsėjį (patelės), laukdami atjunkymo, šiais metais, 2012, tiksliau sakant.

Abejoju, ar jie veisis iki 2013 metų!!!

Dėl maisto viskas gerai, tik sėklos skiriasi, taigi taip, aš ir toliau dėsiu abu, net jei kiekvienas iš jų valgys kitų sėklas!!! lol

Svarbiausia, kad jie visi būtų labai sveiki ir laimingi.

Iki greito pasimatymo

marie josyane
1 pranešimai
marie josyane fr

Aš turiu mandarinkų porą ir kanarėlių porą, viskas labai gerai sutaria. Ką tik susilaukiau 3 mandarinkų jauniklių, bet turiu Vision narvelį, per kurio grotas mažyliai išlenda, ir vieno netekau. Kokį didelį narvą reikėtų pasirinkti, kad visa ši mažytė šeimyna jaustųsi patogiai?

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą