kanarėlių lizdas
Labas.
Aš pradedu su kanarėlėmis ir norėčiau sužinoti, ar reikia palikti lizdą visus metus, ar ne?
Mano mažosios patelės (2) visada jame!
ačiū
Sveiki,
Jei tai dvi patelės, nemanau, kad yra problema palikti joms lizdą. Aš neturiu kanarėlių, bet jei jos gerai jaučiasi jame, gal geriau būtų lizdą palikti?
Iki vėliau
Sveiki,
Manau, geriau būtų neleisti nuolat laikyti lizdo narve. Patelės, jei jos visada būna viduje, gali išsekti dėl „pseudo perėjimo“ ir neturės normalios gyvenimo. Pašalinkite lizdą ir grąžinkite jį pavasarį. Tačiau ar turite patinėlių savo narve kartu su patelėmis? Jei ne, jums visiškai nereikia lizdo.
Jūsų paslaugoms. Iki pasimatymo.
Sveiki
turiu 2 pateles ir 2 patinus neseniai.
Viena patelė nepalieka lizdo, ji ką tik padėjo 2 kiaušinius, bet man buvo pasakyta, kad tai nėra tinkamas laikas perėjimui.
Ačiū už jūsų atsakymus.
Sveiki,
Jei narve turite patinų ir viena iš patelių padėjo kiaušinius, gerai, jei yra lizdas. Tačiau jei neseniai įleidote patinus, kiaušiniai gali būti neapvaisinti, ir nebus jauniklių. Yra daug dalykų, kurių jūsų atveju nežinau.
Tiesa, kad reprodukcijai jau vėlu. Tačiau dėl laiko, kuris buvo šaltas arba nelabai šiltas liepą ir dabar labai karštas, paukščiai yra dezorientuoti. Asmeniškai aš turėjau tik vieną mandarinių vadą birželį ir nuo tada nieko daugiau, vietoje įprastų dviejų ar trijų. Mano turkvoisinės ir katrinos papūgos neveisėsi.
Sėkmės veisiant. Praneškite tai forume.
gerai, pranešiu jums. ačiū ir iki pasimatymo