kanarėlių jauniklių maistas
Sveiki, ką tik sulaukiau staigmenos – mažo kanarėlio jauniklio lizde. Ar kas nors galėtų patarti dėl maitinimo, nes man atrodo, kad mama juo nesirūpina. Ką galėčiau padaryti? Ankstesniems mažiems mandarinams paruošiau džiūvėsėlius su pienu ir kiaušiniu. Ar galiu tą patį duoti ir šiam kanarėliui?
Sveiki
Turiu ir aš jauniklį kanarėlį jau savaitę. Kaip ir tu, maniau, kad motina jo nemaitino, bet ji tai daro labai diskretiškai.
Reikia, kad jam paliktum geltoną kiaušinių kremo mišinį.
Geros dienos!
ačiū, nuo tada jų turėjau 5 ir visi jie laikosi puikiai
Labas
Mano patelė kanarė prieš 2 mėnesius sudėjo kiaušinius, tik vienas buvo apvaisintas, tačiau kai jauniklis buvo 10 dienų, ji juo nebesirūpino. Bandžiau maitinti švirkštu, bet nepavyko.
Dabar ji rysti, sudėjo 4 kiaušinius.
Jeigu ji nesirūpins jaunikliais, ką turėčiau daryti?
Ar reikalingas specialus švirkštas, lempa kad nesušaltų ... ?
Ar turėčiau atskirti patiną?
Ačiū
Labas, Barbara,
Manau, kad reikia sumontuoti kitą lizdą narve, kad jaunikliai galėtų ten eiti ir sušilti vienas prie kito. Maistą būtinai reikia toliau švirkštuoti, nes mama, regis, nenusiteikusi to daryti!
Sėkmės!
labas
šiuo metu ji rūpinasi 2 išperėtais kanarėlių jaunikliais
tikiuosi, kad ji ir toliau rūpinsis jais
tačiau norėčiau juos paženklinti žiedais, bet bijau liesti jauniklius ir kad ji jais nebesirūpins. Sako, kad reikia jų neliesti, nes liks mūsų kvapas
tačiau patelė yra geltona, o patinėlis raudonas. Kokia bus jauniklių spalva?
bet kokiu atveju, ačiū už tavo žinutę
Ha ! Puiku, jei mama rūpinasi! Svarbu, kad tai tęstųsi!
Kitu atveju, manau, kad juos reikia paženklinti 10-ąją dieną.
Kalbant apie mažylius, gal jie bus oranžiniai! ;)))
Sveiki, turiu geltonos spalvos margą kanarėlių patinėlį ir rudos bronzos patelę. Kokios spalvos bus jaunikliai ir ką duoti mamai, kad ji juos maitintų? Iš anksto dėkoju.
Labas Dii_D,
galite suteikti paukščių lesalo kanarėlėms. Internete rasite įvairių veisimo lesalų ir stiprinamųjų lesalų kanarėlėms :)