Klausimai, diskusijos apie produktus Kilimas graužikams iš kanapių
39 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
chloé
Sveiki, Ar kilimas yra pakartotinai naudojamas? Pagarbiai
1 pranešimai
tiphaine
Labas. 1 ar 2 kartus ne daugiau (mano atveju)
1 pranešimai
soline
Sveiki, norėčiau užsisakyti šią ref.: 55855 Kanapių kilimėlis graužikams - 40 x 100 cm, tačiau negaliu jo rasti jūsų produktuose. Ar galite man padėti? Pagarbiai.
1 pranešimai
estelle
Sveiki, aš turiu 2 jūrų kiaulytes. Narvo dugne naudoju sugeriantį kilimėlį, kurį turiu plauti kas 2-3 dienas, nes jis per daug užterštas. Ieškau kito sprendimo ir norėjau sužinoti, kaip dažnai reikia keisti šį kilimėlį. Ačiū.
2 pranešimai
christelle
Labas vakaras, Savo kanapių kilimėlį, kurio dydis yra 100x40, keičiu kas savaitę dviem jūrų kiaulytėms.
1 pranešimai
sandra
Sveiki, ar galėčiau sužinoti kilimo storį? Iš anksto dėkoju. Pagarbiai, Sandra
1 pranešimai
annie
Kilimėlio storis yra apie 1 cm. Jie puikūs!
1 pranešimai
nathalie
Sveiki, 1 cm
1 pranešimai
philippe
Sveiki, ar planuojate turėti šį kilimą 120 cm...? Ačiū.
1 pranešimai
tyffanie
Sveiki, ar kilimą galima skalbti, jei mano triušiai ant jo daro savo reikalus?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis kilimas nėra plaunamas. Jį reikės pakeisti, kai jis bus per daug sugadintas, nes triušiai mėgsta jį draskyti ir kartais net kramsnoti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
alexia
Sveiki, norėjau paklausti, kokio dydžio kilimėlis tinkamas jūrų kiaulytei?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, taip, tai yra matmenys, nurodyti prekės lape: 55854 Kanapių kilimėlis graužikams - 40 x 25 cm 55855 Kanapių kilimėlis graužikams - 40 x 100 cm Šis kilimėlis tinka jūrų kiaulytei. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
estelle
Labas vakaras, Ar galima šį kilimėlį naudoti jūrų kiaulytėms? Ar galima naudoti tik šį kilimėlį kaip kraiką, ar reikėtų pridėti kažką dar? Kada turėsite 40*100 dydžio? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, kanapių kilimėlį galima naudoti narvo dugnui iškloti, nereikės papildomai dėti kraiko. Jį lengva pritaikyti, tiesiog reikia nukirpti iki norimų matmenų. Taip pat galite naudoti tik jūsų graužiko poilsio zonoje, nes jis yra patogus ir storas. Tinka triušiams ir visiems graužikams. Didelis modelis šiuo metu yra atnaujinamas ir bus prieinamas kitą savaitę. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
delphine
Sveiki, kada turėsite 40*100 dydžio prekių? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis produktas šiuo metu pildomas ir bus prieinamas kitą savaitės pradžią. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
philippe
Sveiki, kada bus pasiekiamas didelis formatas 1 m? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šiuo metu jis užsakytas pas mūsų tiekėją ir bus pasiekiamas per 10-15 dienų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
corinne
Sveiki, kada didelis dydis vėl bus prieinamas? Jis dažnai būna išparduotas ir tai yra apmaudu! Iš anksto dėkoju. Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis straipsnis yra pakartotinai atsargose ir vėl bus prieinamas per dvi savaites. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
nelly
Sveiki, ar šis kilimas tinka degučiams, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, kilimas gali būti naudojamas degu gyvūnams. Tačiau būkite atsargūs, kad jie nesugertų per daug. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
muriel
Sveiki, aš naudoju kilimėlį savo degu, kurį išpjaustau ir pridedu prie kiekvieno narvo aukšto. Jie jį dievina ir bėgant laikui susikuria jaukią lizdelę. Todėl aš palieku jį bent 15 dienų iki 3 savaičių.
2 pranešimai
benjamin
LABAS, AR ŽINOTE, KADA BUS PASIEKIAMOS KILIMĖLIAI 40 x 80? AČIŪ.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šio produkto matmenys yra tokie: 40 x 25 cm ir 40 x 100 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
marianne
Sveiki, kada gausite 100 dydžio kanapių kilimą, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, manome, kad gausime juos spalio pradžioje. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
dell
Sveiki, ar kilimas tarnauja ilgiau nei įprastas kraikas? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, deja, mes negalime jums tiksliai atsakyti. Iš tikrųjų viskas priklauso nuo jūsų gyvūno įpročių. Jei jūsų gyvūnas turi įprotį graužti viską, ką randa, yra tikimybė, kad jis greitai pagraužtų šį produktą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
patricia
Sveiki, kada turėsite kilimų 40*80? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis produktas yra papildomas ir vėl bus prieinamas iki liepos pradžios.
Pagarbiai,
Zoomalia komanda
Pagarbiai,
Zoomalia komanda
4 pranešimai
valérie
Labas, kada bus pasiekiami 40x80 cm kilimėliai? Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis straipsnis yra pakartotinai papildomas ir bus pasiekiamas mūsų svetainėje savaitės pabaigoje arba kitos savaitės pradžioje. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
serge
labas, ar šis kilimas tinka žiurkėms?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Nemokame įvardyti šio kilimo naudojimo žiurkėms trūkumų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
honorine
Sveiki, ar kyla pavojus jo sveikatai, jei mano triušis valgo kilimą? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, patvirtiname, kad jūsų triušiui nėra jokios rizikos. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
1 pranešimai
sabine
Sveiki, ar šis kilimas tinka nykštukinei žiurkėno narve, nesukeldamas jam jokios rizikos? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mes nepatariame šio produkto jūsų mažajai graužikei, ji gali jį graužti. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia