Klausimai, diskusijos apie produktus Triusiu ir grauziku tualetas su grotelėmis

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

26 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Virginie
2 pranešimai
virginie fr
Sveiki, ar įmanoma įsigyti tik didelio modelio kampinės tualeto dėžės groteles?
Jean-Michel
5 pranešimai
jean-michel fr
Sveiki, dėl nykštukinio triušio nežinau, ar turėčiau pasirinkti 1 dydį, ar 2 dydį? Ar galite man padėti, prašau? Ačiū, esu ištikimas klientas.
katia
2 pranešimai
katia fr
Labas vakaras
Mano nykštukinė triušė sveria 1,700 kg ir šis produktas jai tinka.
Tačiau ji to nenori ir tiesiog atstumia. Pirkimas be reikalo.
Sandrine
1 pranešimai
sandrine fr
Labas vakaras, 2 "medium" dydis gerai tinka nykštukiniams triušiams
Edline
1 pranešimai
edline fr
Labas vakaras, mano nykštukinė triušis yra šiek tiek stambi, todėl jai puikiai tinka 2 dydis. Jei narvas yra pakankamai didelis, manau, kad geresniam komfortui 2 dydis yra geriausias!
stephanie
1 pranešimai
stephanie fr
Sveiki, didelis dydis puikiai tinka mano triušiui, kuris turėtų būti kaip jūsų. Nors ir užima daug vietos, tačiau jis jaučiasi labai patogiai, kartais net guli ant grotelių. Todėl jokių purvų prilipusių prie jo ir narvas švarus.
CHLOE
1 pranešimai
chloe fr
Sveiki, man sunku suprasti matmenis, kokie yra jo ilgio, gylio, aukščio, įstrižainės matavimai... Ar galėtumėte man pasakyti vienos iš didžiausios lygios ilgio kraštinės matmenį (nuo kampo/atliekos angos iki vienos iš išorinių kraštų), jei galite? Iš anksto dėkoju jums!
marie aude
4 pranešimai
marie aude fr
Sveiki. Ar galėčiau sužinoti tikslius matmenis: kokio ilgio yra paviršius prie pagrindo (manau, kad pažymėta 41,5 cm su kraštais) ir kokia yra aukštis nuo apačios iki kraštų priekyje? Norėčiau įsigyti šio tipo kraiką savo 2 kg avinui, bet jis bus patalpintas atviro tipo lizdo kampe su ribota grindų vieta... Iš anksto ačiū!
Laurie-Anne
2 pranešimai
laurie-anne fr
Sveiki, geriau teikti pirmenybę kraiko dėžei katėms. Kampiniai kraikai yra labai nepatogūs ir mažai tinkami triušiams.
Julia
1 pranešimai
julia fr
Sveiki, kaip, prašau, valdote prieigą prie šieno su tokio tipo pakratais? Man susidaro įspūdis, kad išpjova neleidžia turėti šieno lovelės, o grindų grotelės neleidžia jo tiesiogiai įdėti viduje.
SANDRINE
1 pranešimai
sandrine fr
Aš dedu medienos granules po grotelėmis. Šienas buvo padėtas šiek tiek į šoną. Triušis kraike galėjo pasiekti savo šieną. Aš paskelbiau vaizdo įrašą, pažiūrėkite
Justine
1 pranešimai
justine fr
ar pakankamai mažas dydis nykštukinei avininei triušei, prašau?
Charline
1 pranešimai
charline fr
Sveiki, aš turiu mažą dydį savo nykštukiniam triušiui ir to pakanka.
virginie
1 pranešimai
virginie fr
Labas vakaras, aš nusipirkau mažą modelį labai mažam nykštukiniam triušiui (suaugusiųjų svoris 900 g), ir jis greitai pasirodė per mažas, todėl nykštukinio avinėlio triušio, kuris yra didesnis suaugus, atveju aš rekomenduoju didesnį dydį (41 cm).
Christine
1 pranešimai
christine fr
Taip, tai yra puikus dydis mano avinėliui triušiui!
Virginie
1 pranešimai
virginie fr
Sveiki, buvau nusipirkęs mažąjį modelį savo nykštukiniams triušiams, bet jis greitai tapo per mažas, todėl įsigijau didesnį, kuris labai tinka.
Frédéric
1 pranešimai
frédéric fr
Labas, mes turime 7 mėnesių avinų veislės triušį, todėl reikia didžiausio dydžio. Rekomenduoju šį produktą, nes jis yra labai higieniškas ir leidžia sutaupyti kraiko.
Claude
1 pranešimai
claude fr
Taip, sutinku su ankstesnėmis nuomonėmis - didelis dydis yra geriau. Turime avinėlį triušį. Su grotelėmis tai yra švariau ir tai jam netrukdo. Netgi užmiega ant jų.
Béatrice
1 pranešimai
béatrice fr
Koks yra grotelių tarpas? Ar tai leidžia sulaikyti triušių išmatas taip, kad jos nepatektų į dėklą?
Sarah
1 pranešimai
sarah fr
Labas! Ne, triušiukų išmatos praeina pro. Asmeniškai manau, kad tai puiku, nes jie nevaikšto po juos ir jų nėra visur narve.
Isabelle
1 pranešimai
isabelle fr
Sveika, Beatrice, mano triušis visai nemėgsta grotelės, jis į jas įstringa letenėlėmis, todėl tvarkosi savo narve... todėl aš pašalinau groteles. Aš pirkau šį padėklą, nes jis sumirkdavo nuo savo šlapimo... bet todėl grotelėmis nesinaudoju. Bent jau L dydžio padėklas yra labiau pritaikytas nei tas, kurį jis turėjo anksčiau, nes yra didesnis.
Annabelle
1 pranešimai
annabelle fr
Sveiki, Mano nuomone, kraiko dėžės yra labai naudingos, nes visos narvo priežiūros darbai yra labiau varginantys. Be to, svarbiausia tai, kad nuo šios sistemos įrengimo mano triušiai neturi problemų su letenomis (pododermatitas). Grotelės viską laiko. Mano nuomone, tai naudinga pirkti, tačiau kiekvienas gyvūnas yra skirtingas.
Christelle
2 pranešimai
christelle fr
Asmeniškai turiu 6 triušius, kiekvienas turi savo tualetą, kas leidžia laikyti narvelius švarius. Tačiau pradžioje reikia stebėti, kur triušis atlieka savo reikmes, ir pastatyti tualetą ten, kur pastebėjote jo šlapimą. Grotelės yra labai naudingos, nes leidžia triušiui nevaikščioti per savo nešvarumus. Aš turiu L dydžio tualetus, nes mano triušiai yra dideli avinukai.
Laura
2 pranešimai
laura fr
Išmatos praeina pro groteles. Puikios kraiko dėžės, nes triušis nesulipdo kojų į savo tualetą. Papildomai itin paprasta valyti! Pasirinkau didžiausią dydį.
Catherine
1 pranešimai
catherine fr
Sveiki. Išmatos praeina, todėl grotelės lieka švarios ir triušis gali ant jų atsiremti. Asmeniškai, vertinu šį labai higienišką produktą.
Laura
2 pranešimai
laura fr
Sveiki, ne, triušių išmatos praeina pro groteles ir pasiekia kraiko dėžės dugną, kad triušis nevaikščiotų jose!
Virginie
2 pranešimai
virginie fr
Sveiki, ar galima gauti tik didelio modelio bako groteles? Pagarbiai

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą