kalopsitos ir banguotos papūgos viename narve?

2 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
alain
1 pranešimai
alain fr
[kairė]labas, ar galima laikyti kartu banguotą porą papūgėlių ir nimfas porą? ačiū už jūsų atsakymus. Alain.[/kairė]
Patricia
1 pranešimai
patricia fr
[gauche]Labas, Alain, savo voljere turiu 3 nimfas ir dvi banguotąsias papūgėles, kurios puikiai gyvena kartu. Iš pradžių turėjau vieną rankomis augintą prisijaukintą nimfą, kurios auginimo būdus man parodė draugas veisėjas. Tada įsigijau dar vieną nimfą, kurią pati prisijaukinau, ir ji tapo pati meiliausia, todėl ją pavadinau Câlin. Vieną dieną įsigijome mėlyną banguotąją papūgėlę ir apgyvendinome ją su nimfomis. Kad ji nebūtų viena, dukra iš savo tėvo, turinčio daug papūgėlių, parsivežė dar vieną mėlyną banguotąją papūgėlę (nors jos mėlynumas kitoks nei pirmosios). Kaip įprasta, paleidau prisijaukintas nimfas laisvai išeiti atidariusi voljeros duris (jos ateina ant mano galvos arba peties). Pastebėjau, kad iš dviejų banguotųjų papūgėlių tik viena drįso išeiti iš voljeros. Tai patelė ir ji yra mažiausia. Nuo pat pradžių ji ėmė tvarkytis patiems, ir laikui bėgant pamačiau, kad ji susidraugavo su Câlin, nes nuolat jį seka, kai išeina iš voljeros. Labai juokinga juos matyti kartu... Tuo metu įsigijau dar vieną nimfą iš sodininkystės centro (ne rankomis augintą), ir esu labai patenkinta, nes matydama mano dvi kitas nimfas, kurios ateina pas mane, pati ji prisijaukino ir ateina atsigulti ant mano peties kaip ir kitos. Be to, neturiu problemų juos vėl įleisti į voljerą. Tereikia tyliai sugrąžinti nimfas į narvą ir tada banguotoji papūgėlė, vardu Dolly, pati įeina, kai paprašau. Kaip turiu kitą voljerą su mandarinais ir 2 kanarėlėmis, nusprendžiau ir juos paleisti, kai valo jų voljerą. Iš pradžių, kad grąžinčiau juos atgal be streso, uždariau užuolaidas, o tamsoje lengviau juos pagauti ir įdėti atgal į narvą, nes dieniniai paukščiai tamsoje nejudina daugiau, bet jiems tikrai tai nepatinka... Ir vieną dieną mintyse pagalvojau „jei nenorite, kad aš jus pagaučiau, galite patys grįžti“. Po trijų dienų, kai valiausi voljerą, liepiau jiems grįžti į voljerą, lydėdama žodžius rankos gestu, tarsi stumdama link voljero, ir jie visi grįžo be jokio pagavimo... Dabar visi mano paukščiai įpratę, kai atveriu duris, jie išeina, pakyla į kambarį ir kai pamato, kad baigiau valyti voljerą, elgiasi protingai. Niekuomet nebūčiau to patikėjusi, ypač su ne rankomis augintais paukščiais, kaip kanarėlės ir mandarinos, bet tai yra tiesa, ir tai tik įrodo, kad galime bendrauti su gyvūnais, tačiau tam tikromis sąlygomis, pirma - juos mylėti ir juos gerbti... Esu labai laiminga turėdama tokią santykį su savo paukščiais... tiesa, jie negyvena nuolat laisvi, bet nėra nuolat už narvo, išskyrus du iš jų, kurie nenori išeiti, nes jaučiasi saugiau savo voljere, aš jiems palieku sprendimą, jie patys sprendžia, ar nori išeiti ar ne... Tikiuosi, kad mano žinutė padės jums aiškiau matyti... Patricia S [/gauche]
Elodie
3 pranešimai
elodie fr
[gauche]Banguotosios papūgėlės gali būti tikros nesėkmės su nimfomis. Jei ketini veisti, nerekomenduoju jų laikyti kartu, nes banguotosios gali nužudyti tavo nimfų jauniklius.[/gauche]

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą