Klausimai, diskusijos apie produktus
3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
14 pranešimai
nicole
Labas, norėčiau sužinoti, ar galima maišyti Crau ir obuolių šieną, nes mano 2 metų 1 kg triušiukas visiškai nevalgo daržovių ir vaisių, nei skanėstų. Keletą kartų bandžiau jam duoti, bet jis jų visai neliečia, tad palieku jam specialius olandiškus granules ir šieną, kurio jis labai mažai valgo. Vakare pašalinu granules ir palieku jam šieną ir vandenį. Per paskutinį užsakymą paėmiau 2 pakuotes Crau šieno ir 1 pakuotę liucernos šieno, kurį jam retkarčiais šiek tiek duodu. Dabar man liko tik viena Crau šieno pakuotė ir neketinu daugiau užsakinėti. Užsakysiu obuolių šieno vieną pakuotę, kad pabandyčiau, bet vis tiek naktį atimsiu granules, kad jis būtų priverstas valgyti šieną. Mano veterinarė sakė, kad nereikia rūpintis, nes jei jis neturi savo granulių, jis valgo šieną ir savo išmatas, todėl ji sakė, kad jis vis tiek valgo, tad nereikia pergyventi. Ryte atsibundu, einu tiesiai prie narvo ir pamatau, kad šienas sumažėjo. Ką jūs manote? Ar galite atsakyti, nes jums jau rašiau ir negavau atsakymo. Tikiuosi, kad šį kartą atsakysite. Esu ištikima klientė, užsakinėju viską pas jus, bet niekada nėra malonių gestų jūsų pusėje. Užsakau tai, ko man reikia, bet niekada nėra nuolaidų. Buvo jūsų svetainėje promo kodų skyriuje ir nieko neradau. Jei galėtumėt padaryti kokią komercinę nuolaidą, tai būtų malonu. Dabar ketinu daryti užsakymą, būtų malonu, jei neskaičiuotumėt transporto išlaidų. Tiek daug dalykų taip pat buvo su problemomis dėl jūsų pažeidžiamų pristatytojų. Jie pasako, kad ateis tam tikrą dieną, tada gaunu kitą žinutę, sakydami, kad negali rasti adreso, ir galų gale paketas paliekamas nežinomame ir pavojingame punkte. Prašome imtis veiksmų dėl savo pažeidžiamų pristatytojų. Jie turi mano telefono numerį, galėtų paskambinti sužinoti tikrą atvykimo dieną. Mano vyras yra įniršęs, nes mokame už pristatymą į namus, o jie nesirūpina savo darbu. Tikiuosi, kad pasakysite jiems, kad neapdoroja krovinio be rūpesčių, nes kartą rado paketo atkarą relės punkte. Jau rašiau jums dėl to ir nesulaukiau atsakymo. Tikiuosi, kad šis užsakymas atvyks į mano pasirinktą relės punktą, kurį žinau ir kuris pažįsta mane. Priešingu atveju, atsiprašau, užsakysiu kitur. Pagarbiai, ponia Nicole Derhi
2 pranešimai
marie-christine
Mano 2 jūrų kiaulytės mėgsta obuolių šieną, kurį valgo kartu su orchard grass šienu. Crau šieno jos niekada nevalgė.
2 pranešimai
virginie
Sveiki, mano jūrų kiaulytės taip pat ėda šieną, kurį maišau su gėlių šienu. Manosios jūrų kiaulytės neėda Crau šieno, jos jį išskleidžia narve ir pasišlapina ant jo. Taigi atsakydamas jums, sakau, nėra problemų su maišymu.
1 pranešimai
agnes
Sveiki, mano 2 triušės mėgsta obuolių šieną