Kaip tinkamai prižiūrėti savo triušius?
Sveiki visi, esu naujokas ir netrukus turėsiu du itin mažus triušius, patiną ir patelę. Norėčiau gauti informacijos, kaip gerai jais pasirūpinti, ir ar Rabbit 100 narvas, prijungtas prie mažo aptvaro ir kasdien išleidžiant, tiktų?
Ar galiu leisti patele susilaukti jauniklių ir paskui ją sterilizuoti, o patiną kastruoti; ar geriau sterilizuoti/kastruoti iš karto?
Prašo greitai atsakyti.
ET aussi deux questions;
ar geriau imti 1 patiną ir vieną patelę, ar tik 1? Aš imčiau du, kad jiems nebūtų nuobodu
per atostogas ar jie atlaikys 2 valandų kelionę lėktuvu ir ar jie priimami į saloną (2 triušiai ir vienas asmuo)
itinėlių nykštukinių veislė iš tikrųjų neegzistuoja - tai yra gyvūnėlių parduotuvėje sukurta veislė
Prijungti savo narvą yra labai gerai.
Veisti tavo triušį gali ją labai stresuoti, aš juos sterilizuočiau ir kastruočiau tiesiogiai.
Tavo triušiams reikalingas dvigubas narvas, kurio minimalus ilgis yra 1 m.
Ačiū Laurine, ir Marine atsiprašau, norėjau pasakyti spalvoti nykštukiniai triušiai.
Gerai, greitai juos turėsiu, taigi sterilizuosiu savo patelę ir kastruosiu patiną. Vis tiek jeigu tai geriau patelėms ir kas priims triušelius
taigi ačiū už patarimus, taigi imsiu dvigubą rabbit 100 ir aptvarą jau pasidariau
Beje, ar patartumėte turėti 2 ar 1 triušį
nes planavau paimti 2, nes galiu, ir bent jau taip jie neliūdės, bet ar tuomet jie bus mažiau meilus?
O kas dar, jie turi savo tualeto kampą, o likusioje narvo dalyje ką man padėti kiliminę dangą/fetrą
Neturiu idėjos dėl transporto lėktuvu, pasidomėk internete
Jų „tualeto“ kampas dažnai būna narvo kampuose, kitaip padėk pjuvenų viename šone, namelį, pripildytą šiaudų, kitame šone, o tarp abiejų NIEKO, ypač ne kilimų ir pan., jie viską nugrauš
Man 13 metų ir kas geriau - triušis ar šeškas? Esu labai aktyvus, dažnai einu į lauką. Ar šeškas labai blogai kvepia?
Šeškas smirda!!!
Aš turiu triušę ir ji su manimi labai draugiška!!!!!!
Kitaip, jei nori šeško, laikyk jį lauke!!
triušidėje
ok et je peut faire cohbiter un chaton et un lapin dès le plus jeune âge?
Sveikas, Léonardo!
Manau, kad nebus jokių problemų! Tu gali pasiimti katytę ir triušiuką, abu puikiai sutarė, jei leisite jiems pamažu priprasti vienas prie kito nepažeidinėjant jų asmeninės erdvės.
gerai o kokie būtų pirmieji matmenys prie narvo, o vėliau atidarau narvą ir abu kartu?
ar galiu turėti triušiuką gruodį ir šuniuką rugpjūčio pabaigoje, ir net po 9-10 mėnesių jie vis dar galėtų sugyventi.......?
Tai todėl, kad noriu geriausio savo augintiniui :)
Sveiki,
Jie turėtų sugyventi, tačiau viskas priklauso nuo jūsų gyvūnų charakterio, kartais gyvūnai būna nenuspėjami..
Iki greito pasimatymo