kaip dezinfekuoti medinius žaislus?

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Robert
11 pranešimai
robert fr

Sveiki, norėčiau sužinoti, kaip dezinfekuoti mano anksčiau turėto žiurkėno medinius žaislus, nes jis, deja, vakar mirė nuo kolikų, ir planuoju greitu metu įsigyti kitą. Turiu daug medinių žaislų (namelis, tiltelis, supynės...) ir norėčiau jais vėl naudotis, nepakenkiant būsimo mažojo globotinio sveikatai. Ačiū iš anksto. :)

Equipe
134 pranešimai
equipe fr

Sveiki,

Galime jums rekomenduoti šį straipsnį:

https://www.zoomalia.com/animalerie/desinfectant-spray-saniterpen-750-ml-p-22470-c-1015.html

Linkime jums geros dienos.

Pagarbiai,

Zoomalia komanda

Robert
11 pranešimai
robert fr

ačiū už atsakymą, vis dėlto aš ieškau "nemokamos" technikos, pavyzdžiui, su balikliu arba actu... bet aš nežinau, ar galima naudoti šiuos skirtingus produktus ant medžio...

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

labas

savo jūrų kiaulytėms aš dedu lašą baltojo acto ant šepečio (labai kietais šeriais), kurį galima rasti visose didžiosiose parduotuvėse buitinės chemijos skyriuje; tada praplaunu karštu vandeniu ir leidžiu išdžiūti (tai daryti kartą per savaitę).

Robert
11 pranešimai
robert fr

Gerai, ačiū už atsakymą, tai būtent tai, ko tikėjausi! ;)

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

nėra už ką :)

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą