Kaip atgaivinti savo augintinį vasarą

3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Equipe
134 pranešimai
equipe fr

Sveiki visi, 

vasara čia ir karštis ateina... Norėčiau sužinoti jūsų patarimus, kaip atvėsinti savo augintinius (šunis, graužikus, kates ...)?

Tai yra gana dažna tema, nes gyvūnai kenčia nuo karščio... Ką manote, Zoomalijos bendruomene?

Artėjant didžiosioms atostogoms, tai būtų puiki proga pasidalyti mūsų patirtimi :)

Melodie
8 pranešimai
melodie fr

Sveiki,

Netrukus ateis vasara ir tai pirmas kartas, kai turiu augintinį. Domiuosi, kaip tu pasirūpini savo augintiniais karščio bangų metu. Nenorėčiau, kad mano šuo kentėtų nuo stipraus karščio. Iš anksto dėkoju už tavo atsakymą.

Iki greito pasimatymo

Stephanie
3 pranešimai
stephanie fr

Aš turiu arklį ir šunį. Dažnai einu į arklidę, kad pagirdyčiau savo arklį, o dėl savo šuns turiu sodą, jį apipurškiu vandeniu vėlyvą rytą ir ankstyvą popietę, kai karštis didžiausias. Ir padidinu dušų skaičių :)

Guillaume
3 pranešimai
guillaume fr

Sveiki, asmeniškai, aš naudoju gaivinančius produktus savo šuniui: Aqua Coolkeeper kilimėlį ir apsiaustą iš tos pačios prekės ženklo. Dvejoju dėl šunų baseino pirkimo - ar tai iš tikrųjų yra praktiška?

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą