Klausimai, diskusijos apie produktus Jaukus guolis graužikams Zolia Nido - 50g

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Alicia
1 pranešimai
alicia fr
Sveiki, nusipirkau šią jaukią guolį savo rusiškam žiurkėnui, tačiau vėliau sužinojau, kad tai gali būti pavojinga žiurkėnams, nes medvilniniai siūlai gali apsivynioti aplink jų kojas... Geriau naudoti neparfumuotą, nedažytą tualetinį popierių, suplėšytą juostelėmis, arba servetėles. Gero vakaro
Marie-Emmanuelle
1 pranešimai
marie-emmanuelle fr
Sveiki, nusipirkau jaukią lizdą, mano žiurkėnas mėgsta susirangyti joje. Tai didelis Sirijos žiurkėnas. Prieš įdėdama vatą į jo namus, šiek tiek padraskau masę žirklėmis. Taip pat įdedu į mažą dėžutę truputį Crau žolės triušiams, su kuria jis žaidžia ir truputį jos suvalgo
Ténédio
2 pranešimai
ténédio fr
Labas vakaras. Asmeniškai mano rusų žiurkėnas jį dievina, mielai įsikuria viduje. Niekada negirdėjau, kad žiurkėnų kojoms gali kilti pavojus. Gero vakaro
FLORINE
3 pranešimai
florine fr
Sveiki, aš irgi apie tai girdėjau, bet man tai niekada nėra nutikę, lizdai po 50 g yra gerai, bet aš renkuosi maksi pakuotes, jos trunka ilgiau. Gražios dienos.
Ylona
2 pranešimai
ylona fr
Labas vakaras ar labas rytas, ar šis jaukus lizdelis tinka dalmatiniam rusiniui žiurkėnui? Nuoširdžiai, Ylona
Gabrielle
1 pranešimai
gabrielle fr
Labas vakaras, taip, be problemų. Pakuotės užtenka dviem-trims panaudojimams su mano rusų žiurkėnu.
Ghislaine
1 pranešimai
ghislaine fr
Aš bijojau, kaip mano triušis naudosis jaukiu guoliu, tačiau kaip daugelis graužikų, kurie ieško šilumos ir švelnumo, jam patiko suglebti ant jo. Apgailestauju, kad neturėjau tokio, kai laikiau žiurkėnus. Galbūt tai būtų padėję išvengti didelės baimės, kai radome mūsų albinosų žiurkėną, kurį manėme esantį mirusiu, o jis galų gale tik žiemojo. Ši tekstūra būtų padėjusi jį išlaikyti šiltai. Puikus produktas, aš esu labai patenkinta.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą