Klausimai, diskusijos apie produktus

13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Nathalie
3 pranešimai
nathalie fr
Sveiki, gal žinote, kada produktas bus papildytas sandėlyje? Ačiū. Pagarbiai
Zoomalia
306 pranešimai
zoomalia fr
Laba diena, ponia. Deja, patogi lova šiuo metu nėra prieinama mūsų svetainėje. Iki šiol tiekėjas nepateikė tikslios papildymo datos. Siūlome reguliariai tikrinti mūsų svetainę, kad sužinotumėte apie jos prieinamumą. Taip pat yra įspėjimo parinktis: tereikia spustelėti voką „Įspėti mane, kai bus prekyboje“ šalia „Prieinamumas“ ir įvesti savo el. pašto adresą. Dėkojame už Jūsų supratimą ir esame paslaugūs dėl bet kokių kitų klausimų. Pagarbiai, Marie.M iš Zoomalia
Samantha
2 pranešimai
samantha fr
Sveiki, mano avinas triušis yra maždaug 40 cm ilgio (ar net ilgesnis, kai tikrai ištįsta), kai jis atsigula, ar šis modelis jam tinka? Ačiū už atsakymą, iki pasimatymo!
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši 35 cm skersmens lova nebus tinkama jūsų triušiui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Julia
8 pranešimai
julia fr
Sveiki, mano mažasis avinėlis triušiukas dar nepasiekė suaugusio dydžio ir norėčiau jai nupirkti pagalvėlę, kurią ji galėtų naudoti, kol išaugs. Ar šis produktas tiktų? Iš anksto dėkoju :)
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, taip, šio lovos dydis puikiai tiks. Tačiau būkite atsargūs, triušis linkęs truputį pagraužti viską, ką randa. Yra rizika, kad jis apgrauš lovos kraštus, todėl ji gali neišgyventi iki jo pilnametystės. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
genevieve
161 pranešimai
genevieve fr
Labas vakaras, mano triušis graužia viską, ar medžiaga yra atspari ir ypač netoksiška? Nuoširdžiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, jei jūsų triušis graužia viską, mes nerekomenduojame šios jaukios lovos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
lisa
2 pranešimai
lisa fr
Sveiki, ar siūlės yra atsparios? nes mano triušis dažnai kasosi viduje
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ši jauki lova yra gana atspari. Pagarbiai, Zoomalia komanda
soraya
10 pranešimai
soraya fr
Sveiki, ar šis gaminys galėtų būti mažas lovytė angorų veislės nykštukiniam triušiui?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, atrodo, kad ši lova yra šiek tiek per didelė jūsų nykštukiniam triušiukui. Štai mūsų lovų pasirinkimas, kurioje jūsų nykštukinis triušiukas turėtų jaustis patogiai ir sapnuoti gražius sapnus: https://www.zoomalia.com/animalerie/abri-douillet-p-9910.html https://www.zoomalia.com/animalerie/chausson-douillet-p-14406.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
48326
2 pranešimai
48326 fr
Ar tai tiktų smiltpelėms?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, tai turėtų tikti. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą