Klausimai, diskusijos apie produktus Jaukus guolis graužikams Zolia - Galimos 2 dydžių
11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
guy
Sveiki, kokį modelį pasirinkti, kad jūrų kiaulytė būtų sveika? Ačiū.
1 pranešimai
caroline
Sveiki, manau, M dydis bus labai geras.
1 pranešimai
sarah
Patvirtinu M dydį! Aš turiu dvi jūrų kiaulytes, o S joms yra per mažas
1 pranešimai
justine
Pats asmeniškai pasirinkau M dydį, jis jam šiuo metu šiek tiek per didelis. Aš paėmiau 2, kad galėčiau išskalbti "jaukią lizdelį" ir juos keičiu.
1 pranešimai
chantal
Aš taip pat patvirtinu dydį M. Jis labiau tinka mažiems graužikams, įsigijau jauno nykštukinio triušio poreikiams ir jis yra per mažas.
5 pranešimai
emmanuelle
Mano atveju pasirinkau dydį M ir jis buvo tobulas. Dabar jis tinka mūsų 2,5 mėnesio amžiaus kačiukui (2kg100)
1 pranešimai
katalyne
Aš pasirinkau dydį M, ir jis puikiai tinka - mano jūrų kiaulytė sveria 1,350 kg. Jai labai patinka jos guolis, aš nusipirkau du, kad galėčiau keisti.
1 pranešimai
francoise
Sveiki. Vidutinio dydžio mūsų kiaulei. Ir taip pat užsisakėme 2, kad galėtume pakaitomis skalbti!
1 pranešimai
corinne
Sveiki, pasirinkau M dydį, skirtą 1 kg 290 g jūrų kiaulytei, du vienodus, kad galėčiau keisti skalbimui.
2 pranešimai
stéphanie
Labas vakaras, pasirinkau M dydį.
3 pranešimai
catherine
Vidutinis dydis normalaus dydžio jūrų kiaulytėms. Maniškiai juos dievina, o juos nesunku išplauti.
2 pranešimai
gaëlle
Sveiki, aš rekomenduočiau M dydį suaugusiai ir sveikai jūrų kiaulytei. Tačiau, norint keisti "skalbimui", būtina turėti bent 2.