Klausimai, diskusijos apie produktus Jaukus guolis graužikams Zolia - Galimos 2 dydžių

11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Guy
2 pranešimai
guy fr
Sveiki, kokį modelį pasirinkti, kad jūrų kiaulytė būtų sveika? Ačiū.
Caroline
1 pranešimai
caroline fr
Sveiki, manau, M dydis bus labai geras.
Sarah
1 pranešimai
sarah fr
Patvirtinu M dydį! Aš turiu dvi jūrų kiaulytes, o S joms yra per mažas
Justine
1 pranešimai
justine fr
Pats asmeniškai pasirinkau M dydį, jis jam šiuo metu šiek tiek per didelis. Aš paėmiau 2, kad galėčiau išskalbti "jaukią lizdelį" ir juos keičiu.
Chantal
1 pranešimai
chantal fr
Aš taip pat patvirtinu dydį M. Jis labiau tinka mažiems graužikams, įsigijau jauno nykštukinio triušio poreikiams ir jis yra per mažas.
Emmanuelle
5 pranešimai
emmanuelle fr
Mano atveju pasirinkau dydį M ir jis buvo tobulas. Dabar jis tinka mūsų 2,5 mėnesio amžiaus kačiukui (2kg100)
Katalyne
1 pranešimai
katalyne fr
Aš pasirinkau dydį M, ir jis puikiai tinka - mano jūrų kiaulytė sveria 1,350 kg. Jai labai patinka jos guolis, aš nusipirkau du, kad galėčiau keisti.
Francoise
1 pranešimai
francoise fr
Sveiki. Vidutinio dydžio mūsų kiaulei. Ir taip pat užsisakėme 2, kad galėtume pakaitomis skalbti!
Corinne
1 pranešimai
corinne fr
Sveiki, pasirinkau M dydį, skirtą 1 kg 290 g jūrų kiaulytei, du vienodus, kad galėčiau keisti skalbimui.
Stéphanie
2 pranešimai
stéphanie fr
Labas vakaras, pasirinkau M dydį.
Catherine
3 pranešimai
catherine fr
Vidutinis dydis normalaus dydžio jūrų kiaulytėms. Maniškiai juos dievina, o juos nesunku išplauti.
Gaëlle
2 pranešimai
gaëlle fr
Sveiki, aš rekomenduočiau M dydį suaugusiai ir sveikai jūrų kiaulytei. Tačiau, norint keisti "skalbimui", būtina turėti bent 2.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą