Jūrų kiaulytė vasarą, diskusija
Jokio atsakymo
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
se
Sveiki, laba vakara, ačiū tiems, kurie skirs laiko paskaityti ir galbūt paliks atsakymus, kurie man padės, iš anksto atsiprašau už rašybos klaidas. Per šį karštų temperatūrų laikotarpį mano jūrų kiaulytė kenčia tiek pat kiek ir aš. Prieš keturias dienas viskas buvo gerai, o nuo vakar pastebėjau rimtus pokyčius. Ji negeria tiek daug kaip anksčiau, numetė svorio, nevalgo daug to, ką jai duodu, įskaitant jos mėgstamiausias daržoves. Bandžiau duoti kitų vandens turinčių daržovių, bet nieko nepadeda, mano sesuo (kuri nuo mažens augina jūrų kiaulytes) sako, kad jos apetitas sumažėjo dėl karščio, tačiau taip pat atrodo, kad jai skauda pilvą. Kai ją paimu, ji žviegia, nors anksčiau taip nedarė tiek daug kartų, taip pat turi stiprią diarėją nuo vakar, labai skystą, nors daug negeria, jos kailis atrodo "atviras", tarsi bandytų save vėsinti. Nežinau, ką daryti, naktį vėdinu, bet saulė greitai įkaitina mano kambarį dieną, bandžiau dėti į narvą šaltą butelį, suvyniotą į kojinę, pradžioje tai veikė, bet dabar ji net nebeina arti jo. Jos išmatos yra mažos, lyginant su tuo, ką darydavo anksčiau, taip pat sumažėjo prisirišimas, kurį ji man rodė. Mano jūrų kiaulytė yra 1 metų, veislės Cuy, dabar sveria 1250 g po svorio netekimo (iš pradžių buvo 1400 g). Aš atvira visiems patarimams, dar kartą ačiū už dėmesį ir atsiprašau už rašybos klaidas. Linkiu geros dienos / vakaro.