Jūrų kiaulytės pagalba

13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Sarah
2 pranešimai
sarah fr
Sveiki, 2013 m. kovo 28 d. nusipirkau apie 1 mėnesio amžiaus patiną jūrų kiaulytę. Tačiau turiu daug klausimų apie jį, todėl, jei galėtumėte padėti... • Jis nenori būti paimtas Kai tik įeinu į kambarį, kuriame yra narvas, jis pabėga į medinę būdelę arba, jei jis nėra viduje, labai sunku jį paimti. Jau 2 kartus bandžiau jį pratinti prie atviros erdvės, bet tai nesuveikė. Šiuo metu jis neturi slėptuvės, bet kai tik įkišu rankas į narvą, jis bėgioja visur ir negaliu jo paimti. Kai pavyksta jį paimti, uždedu jį ant lovos su manimi ir viskas gerai, bet vos tik noriu jį grąžinti į narvą, jis mane įkanda. Jeigu kas nors galėtų padėti. • Ar jis laimingas? Mano jūrų kiaulytė yra viena, nes tai patinas ir labai sunku suderinti gyvenimą dviems patinams. Bet aš klausiu, ar jis laimingas, nes jis turi labai didelį narvą, gerai jį maitinu ir leidžiu pasivaikščioti namuose, kai tik pavyksta jį paimti. Tačiau labai sunku jį paimti, o kai jis turi slėptuvę narve, visą dieną ten laikosi. Jis nenori judėti narve. Kai aš jį palieku be slėptuvės, jis guli savo kraiko dėžėje. • Ar galėčiau jį pripratinti eiti tik į kraiko dėžę? Kaip minėta, jis turi kraiko dėžę narve, bet jis daro savo reikalus visur kituose narvo kampuose, tik ne kraiko dėžėje. Narve yra kilimas, kad jį pripratinčiau naudotis kraiko dėžute, bet jis nenori. Ką daryti, kad jį pripratintumėte eiti tik į kraiko dėžę? Tai buvo mano svarbiausi klausimai, tad iš anksto dėkoju už atsakymus.
Sabrina
58 pranešimai
sabrina fr

Labas Sara!

Aš irgi turėjau jūrų kiaulytę. Ji elgėsi panašiai. Draugė man patarė nuimti jai namelį maždaug dviem savaitėms, kad ji priprastų prie aplinkos, ir padėti ją judrioje vietoje (ten, kur praleidi daugiausiai laiko, galbūt virtuvėje ar svetainėje). Bet vis tiek padėkite jai jaukų guolį, kad ji turėtų savo vietelę.

Iš pradžių gal geriau jos neimti, bet duoti skanėstų ir žaisti su ja. Jei jūrų kiaulytė kąs, gali būti, kad tavo rankos kvepia maistu. Todėl prieš imant reikia gerai nusiplauti rankas.

Tikiuosi, kad viskas klostysis geriau! Leisk man žinoti! ;))

Sarah
2 pranešimai
sarah fr
Labai ačiū už tavo atsakymą. Tačiau norėčiau taip pat sužinoti, kodėl jis niekada nenori būti paimtas. Kai pirkau jį, moteris jį paėmė už nugaros kaip paukštį, todėl greičiausiai tai trauma, nežinau, bet kaip padaryti, kad jis priprastų būti paimamas???
Yolene
2 pranešimai
yolene fr

Sveiki,

Reikia žinoti, kad jūrų kiaulytės yra labai bailūs gyvūnai. Aš ne per daug mėgstu gyvenamąsias trobas, nes jos daro juos drovius ir sunku juos prijaukinti.

Kai kurios jūrų kiaulytės nemėgsta, kai jas kelia.

Aš taip pat turiu dvi jūrų kiaulytes. Jos niekada neturėjo trobų, tačiau kai bandau jas sugauti, jos bėga visur. Nepaisant to, jos lengvai leidžiasi glostomos, todėl siūlyčiau nuimti trobelę.

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

Sveiki

Turiu tris jūrų kiaulytes, tai vienas iš jų yra pripratintas, bet svarbu, kad jie būtų patalpoje, kur dažnai vaikštai ir kur girdi žmones, kad pripratų prie balsų. Su salotos lapu pakelk jį ant užpakalinių kojų (kaip "praeitį malonus") ir kai jis tai padarys, duok jam lapą ir švelniai glostyk. Jie yra baikšti ir turi jautrią širdį, todėl pripratink jį prie savo rankų kvapo. Priviliok su skanėstu ir glostyk kuo švelniau. Tai užtrunka, bet veikia. Mano pradėjo ateiti prie šaldytuvo ir reikalauti salotų, seka mane visur, bučiuoja ir t. t. Tam neprireikė dviejų mėnesių, bet pusantrų metų. Jeigu kraikas yra kanapės ir jis jų netoleruoja (kaip mano), pabandyk su medžio drožlėmis arba atvirkščiai. Tikiuosi, kad pavyko padėti.

PS: Kantrybė ir švelnumas su šiais mažais graužikais.

christelle
7 pranešimai
christelle fr

Sveiki

Aš turiu keletą jūros kiaulyčių, tarp jų yra ir du patinai, kurie gyvena kartu!

Kad du patinai galėtų sugyventi, vienas turi būti vyresnis už kitą, arba jie turi būti abu mažyliai. Abiem atvejais jie neturi būti gyvenę su patelėmis arba būti jau veisęsi!

Turiu mažiau laukinių jūros kiaulyčių nei kiti, bet nė viena neleidžiasi paimama! Jos ateina pavalgyti iš rankos ir leidžiasi glostomos

Kalbant apie švarą, jos nėra kaip triušiai, sėkmės bandant jas pripratinti būti tvarkingomis!

NICOLE
6 pranešimai
nicole fr

Norėčiau atiduoti 2 mėnesių jūrų kiaulytę Orleano regione. Priežastis ta, kad auginu porą ir norint sterilizuoti patinėlį, reikia laukti 6 mėnesių, todėl jie yra atskirti, o tai mane labai erzina. Todėl aš verčiau laikysiu tik patinėlį vieną. Tačiau reikia turėti sodą, nes jie pripratę daug žolės valgyti!!! Kreipkitės į mane: [email protected] iš anksto dėkoju, kadangi neturiu erdvių narvų

Sabrina
58 pranešimai
sabrina fr

Sveika, Nikole,

Šioje svetainėje yra skyrius „Skelbimai“. Manau, kad ten turėsi daugiau matomumo paskelbdama per „Skelbimus“. ;))

Noémie
7 pranešimai
noémie fr

Sveiki, norėčiau turėti jūrų kiaulytę, bet nežinau, ar turėčiau pasirinkti patelę, ar patiną, nes man patinka jas prižiūrėti ir rūpintis jomis.

Sabrina
58 pranešimai
sabrina fr

Labas Noémie!

Tai priklauso, ar nori turėti siekį ar ne!

Noémie
7 pranešimai
noémie fr
[kairė]ne[kairė]
Noémie
7 pranešimai
noémie fr

ne, aš mieliau nenorėčiau turėti pasiekiamumo

NICOLE
6 pranešimai
nicole fr

Atsakymas Sarah. Aš taip pat turiu jūrų kiaulytę jau 2 mėnesius: ji visai jauna ir ilgai būna savo namelyje, bet tai nieko tokio. Ją prijaukinti šiek tiek užtrunka, bet reikia elgtis labai švelniai ir kartais glostyti jos neimant. Po truputį ji ims pasitikėti. Visoms draugėms, turinčioms jūrų kiaulytę: turiu išvykti su kemperiu 15 dienų ir ketinu pasiimti savo draugą, bet nežinau, ar jis iškęs kelionę. Patarkite arba pasidalykite savo patirtimi. Iš anksto ačiū.

NICOLE
6 pranešimai
nicole fr

Ačiū, Sabrina, už tavo atsakymą: per tą laiką grąžinau patelę veisėjui ir pasilikau patinėlį. Įdomu, ar galiu ramiai vežtis jį kemperiu 15 dienų kelionei. Jis labai jaunas. Jei turite patirties, pasidalinkite savo nuomone. Iš anksto dėkoju.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą