jūrų kiaulytė nebejuda
Sveiki
Turime jūrų kiaulytę, vardu Caramel, nuo 2010 m. spalio 20 d., trečiadienio.
Jis gerai prisitaikė, bet šį rytą radome jį savo namelyje, kur jis beveik nejudėjo, šiek tiek tik galiniu kūno dalimi. Paprastai jis labai energingas, o dabar jis leidžiasi nešamas, necypsi, "nugriuvęs" ant šono be didelės reakcijos. Mano vyras ir aš pastebėjome, kad jis šiek tiek užgulusį nosytę (šiek tiek snarglių prie šnervių). Priverstume jį šiek tiek pagerti ir jis padarė kaku, tad tai neturėtų būti virškinimo problema.
Kadangi niekada neturėjome jūrų kiaulytės, nežinome, kaip elgtis. Apgaubėme jį rankšluosčiu ir mano vyras jį laiko, kad jam nebūtų šalta ir kad jis nebūtų vienišas. Sekmadienis ir nežinome, ką daryti.
Esame labai susirūpinę.
Ar kas nors turėtų nuomonę šiuo klausimu?
Iš anksto dėkoju,
Aline
Tai labai blogas ženklas... Ar šiandien vežėte jį pas veterinarą? Aš jau esu radusi savo jūrų kiaulytę panašioje būsenoje (užpakalinės dalies paralyžius), veterinarė man pasakė, kad ji neištvėrė didelių vasaros karščių: bandžiau ją išgelbėti, bet šie maži gyvūnai yra labai trapūs ir galiausiai teko ją užmigdyti... Bet tavo gyvūnėlis turi kitų simptomų (bėganti nosis), ir deja, negaliu tau pasakyti, nuo ko jis kenčia (navikas, koriza??...) Tikrai reikia skubiai kreiptis į veterinarą. Tikiuosi, kad jis pasveiks!
Ne daug ko pridurti prie soso pranešimo. Deja, manau, kad reikia kreiptis į veterinarą. Laikyk mus informuotus
PS : kai jis mirė, jo šnervėje buvo oro burbulas su trupučiu kraujo... galbūt kas nors iš jūsų turėtų galimai atsakymą?
Ačiū
Ačiū, kad pasidalinote visa tai su mumis... Iš tiesų, tai tikriausiai nebuvo geras momentas jums, tačiau, deja, tai dažnai nutinka su gyvūnais, parduodamais gyvūnų parduotuvėje (masinės veisimo ir giminingo kryžminimo aukos).
Kalbant apie jūsų jūrų kiaulytės simptomus, nuoširdžiai neturiu jokios idėjos. Forume yra vienas narys, kuris yra veterinaro asistentas. Galbūt ji žinos. Aš jai pranešiu, kad pažiūrėtų ir pasidalintų savo nuomone.
Dėl paveikslėlių kreipiausi į svetainės administratorius ir, atrodo, jie parengė pamoką, kaip juos įkelti (nuoroda "kaip įterpti paveikslėlį" yra virš pranešimų formos).