jūrų kiaulytė ir triušis

2 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

labas

turiu jūrų kiauliuką patiną ir triušė, abu laikomi atskirose narvuose, bet kai juos išleidžiu, mano jūrų kiauliukas bando poruotis su triušiu; ką turėčiau daryti?

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Sveiki, Gloriane,

deja, taip dažnai nutinka su jūrų kiaulytėmis patinais.

Be to, kad kastruoti jūsų patiną, nėra jokių sprendimų. Jis dažnai turės tokių poreikių, ir kadangi jis turi tik vieną triušę "po ranka". Jūs visada galite juos išvesti skirtingu metu, tada nebus "rizikos” jūsų triušei.

Geros dienos

Elodie iš zoomalia

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

labas rytas

ne, aš to nedarysiu, nes viena iš mano draugių tai padarė ir jos mažasis jūrų kiaulytė nuo to mirė; išleisčiau juos skirtingu metu tokiu atveju, kas yra gaila, nes jie žaidžia kartu, duoda vienas kitam bučinius, išskyrus tai, kad po 15 minučių jūrų kiaulytė pradeda norėti poruotis su .

ačiū :) geros dienos jums taip pat

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą