Klausimai, diskusijos apie produktus Mineralų akmenys ir druskos su laikikliu jūrų kiaulytėms ir triušiams
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
20 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
10 pranešimai
anne-laure
Sveiki, kam duoti druskos triušiams ir graužikams, prašau? Maniau, kad druska yra žalinga gyvūnų sveikatai? Turiu triušių ir šinšilų. Ačiū
4 pranešimai
coline
Sveiki, aš nupirkau savo triušiui, bet nežinau, ar tai gerai jo sveikatai... Internete mačiau, kad tai skirta dantims. Bet kokiu atveju, triušis nelabai mėgsta šį produktą.
6 pranešimai
sylvie
Sveiki, druskos akmuo apsaugo triušį nuo inkstų akmenų susidarymo, jų šlapimas yra labai kalcio prisodrintas, o nuo tada, kai pradedu duoti druskos, pastebėjau, kad valant jo dėžutę, susidaro mažiau kalkių nuosėdų, tai jam naudinga
6 pranešimai
sylvie
Tai nieko blogo dantims, nes jis laižo druskos akmenį, tačiau dantims įdėkite jam mažą medinį namuką, sausą šieną, tai bus didelis džiaugsmas jam graužti
4 pranešimai
coline
Sveiki, ačiū už informaciją.. internete matome daug dalykų, kurie nebūtinai yra tiesa.. Ačiū už patarimą, iš tiesų jis jau viską turi. Tačiau mano mini triušiui yra 4 mėnesiai, ar druskos akmuo yra būtinas?
6 pranešimai
sylvie
Norint priprasti, geriausia tai daryti kuo anksčiau, jis pals jai reikės ir tai jį paskatins gerti, kas yra labai gerai jo mažiems inkstams, tačiau maistas visada turi būti sausas, nesvarbu ar tai morkos, šviežios salotos, neturi būti vandens ant jų, aš juos nušluostau rankšluosčiu, tikiuosi, kad mano maži patarimai jums bus labai naudingi, duokite didelį apsikabinimą savo mažam triušiui
4 pranešimai
coline
Labai gerai, labai ačiū, turiu paskutinį klausimą, ar šiuo metu jam duodu buteliuką vandens, kurį keičiu kas 2 dienas (vasarą, žinoma, kasdien), manau, kad jis geria neblogai (apie 120 ml) per dieną, nes vandens dubuo po 30 minučių jau būna nešvarus. Ar buteliukas jam tinkamas?
6 pranešimai
sylvie
Pas jame va turi vandens dubenėlį, tačiau visoje jo narvoje nėra kraiko, yra tik nedidelis kampelis kampe, gaila, kad negaliu parodyti jo įrangos, nes tai galėtų suteikti jums idėjų. Aš naudoju kanapes kaip kraiką ir keičiu kas dvi dienas. Triušis visada šlapinasi toje pačioje vietoje, todėl rekomenduoju dėti kampinį kraiką ten, kur jis tai daro, tai sumažins jūsų darbo ir taupys daug išlaidų.
6 pranešimai
sylvie
Tačiau jis miega ant sofos, vaikšto po namus, jis nieko negraužia ir nieko negadina, nes turi daug dalykų, kuriuos gali graužti (rąstas, namelyje, mediniai rąstai); jis mėgsta
4 pranešimai
coline
Taip iš tiesų jis turi kraiko dėžę kampe, naudoju puikų kraiką, naktį ir kai esu darbe, jis būna narve, bet kitu metu jis yra visiškai laisvas bute, todėl įrengiau jam kraiko dėžę salone, bet jis ten neina, nors narve jis nusišlapina į kraiką, o bute ne ant žemės, bet ant antklodžių. Nežinau, ar užaugęs jis nustos tai daryti, bet aš jį taip myliu, kad man tai nesvarbu, praleidžiu 30 minučių per dieną tvarkydamasi po jo. Taip pat turiu katę, jos yra geros draugės, todėl tai juokinga.
6 pranešimai
sylvie
Pabandykite uždėti kraiką ant antklodės toje vietoje, kur jis tai daro, pastebėkite mane, jis du kartus tai darė ant mano sofos ir gavo per užpakalį, dabar jis tai žino ir kai tik nori, jis eina tiesiai į savo kraiką, kuris yra narve ir aš, ar tai būtų naktį, ar kai išeinu, jis visada yra laisvas, tačiau elektros laidai yra paslėpti
1 pranešimai
loic
Sveiki, kokį dydį rekomenduotumėte mano žiurkei?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, dėl jūsų žiurkės rekomenduojame mineralines druskos akmenis su laikikliu, 2 vnt., kiekvienas po 54 g, pelėms, žiurkėnams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
cindy
sveiki, ar šis akmuo tiktų mano smiltpelėms? Iš anksto dėkoju už atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis akmuo tinka visiems graužikams, įskaitant sgerbilus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
lealou
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar tai tinka mano rusų žiurkėnui...?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jūs turite pasirinkti šį: 29849 Akmens mineralai su laikikliu, 2 vnt. po 54 g pelėms, žiurkėnams Pagarbiai, Zoomalia komanda
18 pranešimai
justine
Ar tai gerai mano triušiui
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Triušiui rekomenduojame žemiau esančio dydžio: https://www.zoomalia.com/animalerie/pierre-de-sel-pour-rongeurs-aux-herbes-p-9428.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
12 pranešimai
camille
Ar galėčiau tai nupirkti savo dviems jūrų kiaulytėms, nes jos to niekada neturėjo, o joms jau treji metai?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas jiems tikrai turėtų tikti. Pagarbiai, Zoomalia Sandy