Klausimai, diskusijos apie produktus Mineralų akmenys ir druskos su laikikliu jūrų kiaulytėms ir triušiams

20 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Anne-Laure
10 pranešimai
anne-laure fr
Sveiki, kam duoti druskos triušiams ir graužikams, prašau? Maniau, kad druska yra žalinga gyvūnų sveikatai? Turiu triušių ir šinšilų. Ačiū
Coline
4 pranešimai
coline fr
Sveiki, aš nupirkau savo triušiui, bet nežinau, ar tai gerai jo sveikatai... Internete mačiau, kad tai skirta dantims. Bet kokiu atveju, triušis nelabai mėgsta šį produktą.
Sylvie
6 pranešimai
sylvie fr
Sveiki, druskos akmuo apsaugo triušį nuo inkstų akmenų susidarymo, jų šlapimas yra labai kalcio prisodrintas, o nuo tada, kai pradedu duoti druskos, pastebėjau, kad valant jo dėžutę, susidaro mažiau kalkių nuosėdų, tai jam naudinga
Sylvie
6 pranešimai
sylvie fr
Tai nieko blogo dantims, nes jis laižo druskos akmenį, tačiau dantims įdėkite jam mažą medinį namuką, sausą šieną, tai bus didelis džiaugsmas jam graužti
Coline
4 pranešimai
coline fr
Sveiki, ačiū už informaciją.. internete matome daug dalykų, kurie nebūtinai yra tiesa.. Ačiū už patarimą, iš tiesų jis jau viską turi. Tačiau mano mini triušiui yra 4 mėnesiai, ar druskos akmuo yra būtinas?
Sylvie
6 pranešimai
sylvie fr
Norint priprasti, geriausia tai daryti kuo anksčiau, jis pals jai reikės ir tai jį paskatins gerti, kas yra labai gerai jo mažiems inkstams, tačiau maistas visada turi būti sausas, nesvarbu ar tai morkos, šviežios salotos, neturi būti vandens ant jų, aš juos nušluostau rankšluosčiu, tikiuosi, kad mano maži patarimai jums bus labai naudingi, duokite didelį apsikabinimą savo mažam triušiui
Coline
4 pranešimai
coline fr
Labai gerai, labai ačiū, turiu paskutinį klausimą, ar šiuo metu jam duodu buteliuką vandens, kurį keičiu kas 2 dienas (vasarą, žinoma, kasdien), manau, kad jis geria neblogai (apie 120 ml) per dieną, nes vandens dubuo po 30 minučių jau būna nešvarus. Ar buteliukas jam tinkamas?
Sylvie
6 pranešimai
sylvie fr
Pas jame va turi vandens dubenėlį, tačiau visoje jo narvoje nėra kraiko, yra tik nedidelis kampelis kampe, gaila, kad negaliu parodyti jo įrangos, nes tai galėtų suteikti jums idėjų. Aš naudoju kanapes kaip kraiką ir keičiu kas dvi dienas. Triušis visada šlapinasi toje pačioje vietoje, todėl rekomenduoju dėti kampinį kraiką ten, kur jis tai daro, tai sumažins jūsų darbo ir taupys daug išlaidų.
Sylvie
6 pranešimai
sylvie fr
Tačiau jis miega ant sofos, vaikšto po namus, jis nieko negraužia ir nieko negadina, nes turi daug dalykų, kuriuos gali graužti (rąstas, namelyje, mediniai rąstai); jis mėgsta
Coline
4 pranešimai
coline fr
Taip iš tiesų jis turi kraiko dėžę kampe, naudoju puikų kraiką, naktį ir kai esu darbe, jis būna narve, bet kitu metu jis yra visiškai laisvas bute, todėl įrengiau jam kraiko dėžę salone, bet jis ten neina, nors narve jis nusišlapina į kraiką, o bute ne ant žemės, bet ant antklodžių. Nežinau, ar užaugęs jis nustos tai daryti, bet aš jį taip myliu, kad man tai nesvarbu, praleidžiu 30 minučių per dieną tvarkydamasi po jo. Taip pat turiu katę, jos yra geros draugės, todėl tai juokinga.
Sylvie
6 pranešimai
sylvie fr
Pabandykite uždėti kraiką ant antklodės toje vietoje, kur jis tai daro, pastebėkite mane, jis du kartus tai darė ant mano sofos ir gavo per užpakalį, dabar jis tai žino ir kai tik nori, jis eina tiesiai į savo kraiką, kuris yra narve ir aš, ar tai būtų naktį, ar kai išeinu, jis visada yra laisvas, tačiau elektros laidai yra paslėpti
LOIC
1 pranešimai
loic fr
Sveiki, kokį dydį rekomenduotumėte mano žiurkei?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, dėl jūsų žiurkės rekomenduojame mineralines druskos akmenis su laikikliu, 2 vnt., kiekvienas po 54 g, pelėms, žiurkėnams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
cindy
1 pranešimai
cindy fr
sveiki, ar šis akmuo tiktų mano smiltpelėms? Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis akmuo tinka visiems graužikams, įskaitant sgerbilus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Lealou
1 pranešimai
lealou fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar tai tinka mano rusų žiurkėnui...?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Jūs turite pasirinkti šį: 29849 Akmens mineralai su laikikliu, 2 vnt. po 54 g pelėms, žiurkėnams Pagarbiai, Zoomalia komanda
justine
18 pranešimai
justine fr
Ar tai gerai mano triušiui
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Triušiui rekomenduojame žemiau esančio dydžio: https://www.zoomalia.com/animalerie/pierre-de-sel-pour-rongeurs-aux-herbes-p-9428.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
Camille
12 pranešimai
camille fr
Ar galėčiau tai nupirkti savo dviems jūrų kiaulytėms, nes jos to niekada neturėjo, o joms jau treji metai?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis produktas jiems tikrai turėtų tikti. Pagarbiai, Zoomalia Sandy

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą