Klausimai, diskusijos apie produktus Harnais et laisse pour hamster NY HAM
19 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
stéphanie
Sveiki, ar šis diržas gali tikti korėjietiškam voverei?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Korėjos voverės yra trapesnės nei žiurkėnai, todėl mes nerekomenduojame naudoti diržų, nebent jos jau yra pripratę prie jų ir nėra pavojaus, kad kils staigi reakcija. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
raphaelle
aš visiškai negaliu jos uždėti ant savo rusų žiurkėno, kuris iškart atsitraukia... nusivylusi...
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, turite skirti laiko, kad priprastumėte prie savo mažojo draugo ir jį nuramintumėte, kad jis sutiktų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
16 pranešimai
geraldine
Sveiki, su triušiais tai yra gana didelis
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ši šautuvo dirželiai skirti žiurkėnams, jie netinka triušiams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
laura
Sveiki,Norėjau sužinoti, ar ši petneša tiktų suaugusiam šeškui?Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Uždarymo sistema leidžia šiam diržui tikti jūsų suaugusiam šeškui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
sacha
Ar šis dirželis tiks angoros žiurkėnui ir rusų žiurkėnui? Ir ar žiurkėnas negalės pabėgti? Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, taip, šis diržas turėtų tikti, nes jis yra reguliuojamas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
6 pranešimai
andrea
Sveiki, ar šis pakinktai nepažeis mano auksinio žiurkėno???
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šie diržai yra specialiai sukurti žiurkėnams, jie nesužeis jūsų augintinio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
6 pranešimai
alexandre
Labai nuoširdžiai, aš esu geras klientas (narvas...) ar gali toks mažytis pavadėlis prispausti ir pririšti Roborovskio mažąjį žiurkėną (mažiausia nykštukinio žiurkėno rūšis)?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Tai yra mažiausią pakinktų modelį, kurį turime, jis turėtų tikti. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
21 pranešimai
cécile
ar ji tinkama žiurkėms ar žiurkėnams ir ar yra kitokių dydžių
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis pakinktai turėtų tikti jūsų gyvūnui. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
2 pranešimai
margot
ar ši pavadėlis tinka pelei, kuri yra maždaug tokio pat dydžio kaip rusų žiurkėnas?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis pavadėlis turėtų visiškai tikti jūsų pelei. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
ophélie
Sveiki, ar šis pavadis tinka mano Rusijos dygliakiauliui, kadangi jis yra mažesnis nei „įprastas“ žiurkėnas??? ačiūūūū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Taip, šis diržas gali tikti jūsų rusų žiurkėnui. Pagarbiai, Zoomalia komanda