Klausimai, diskusijos apie produktus IAKO Natūralus sepijos kaulas

92% klientai

rekomenduoti šį produktą

9 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
christelle
1 pranešimai
christelle fr
Sveiki, ar galiu duoti pilkajam papūgai iš Gabono? Ačiū
NOEL
2 pranešimai
noel fr
Sepijos kaulas tinka visiems paukščiams
Serife-nur
2 pranešimai
serife-nur fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar galiu duoti maisto savo vandens vėžliui? Pagarbiai.
SAMIRA
2 pranešimai
samira fr
Taip.
evelyne
3 pranešimai
evelyne fr
ne, tai skirta paukščiams
Chantal
2 pranešimai
chantal fr
Žinoma, tai puikus kalcio šaltinis... vėžliui labai patiks...
Rodolphe
1 pranešimai
rodolphe fr
Taip! Kadaise mano tėvai duodavo mūsų vėžliams, kurie gyveno šiek tiek ilgiau nei 40 metų. Ir jau daugelį metų aš taip pat duodu savo sausumos vėžliams. Mes tiksliai nežinome jų amžiaus, nes jie buvo smarkiai sužeisti, kai mes juos priglaudėme prieš 32 metus, seniausiems iš jų. Tai yra geras kalcio šaltinis, labai naudingas kiauto, kaulų stiprumui ir jų sveikatai. Todėl perku tiek vėžliams, tiek paukščiams. Gero laiko su jūsų vėžliais.
René
2 pranešimai
rené fr
Tobula, mano papūgos jomis neatsidžiaugia
SAMIRA
2 pranešimai
samira fr
Taip, ir tai yra privaloma vandens vėžliams. Tai yra kalcio šaltinis.
elvina
1 pranešimai
elvina fr
Žinoma, tai kalcis, naudingas jų kiautui, jį duodu savo sausumos vėžliams.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą