Klausimai, diskusijos apie produktus IAKO Milčių kirmėlės natūralios paukščiams ir graužikams - 400g arba 5kg
91% klientai
rekomenduoti šį produktą
16 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
bruno
Sveiki, prieš pateikdamas užsakymą, norėčiau sužinoti, iš kur kilusios šios miltai, prašau. Iš anksto dėkoju, su pagarba
44 pranešimai
sophie
SveikiŠie miltiniai kirminai atvežti iš KinijosPagarbiai Sophie iš Zoomalia
2 pranešimai
peggy
Sveiki, Ar galėtumėte nurodyti, ar galiojimo data yra tolima. Ačiū
2 pranešimai
christine
Aš net nepažiūrėjau galiojimo datos, turiu pasakyti! Bet net su dideliais kiekiais, maišelis greitai ištuštėja, nes vištoms tai labai patinka. Tai yra dehidratuoti maisto produktai, todėl iš esmės neturėtų būti jokios galiojimo problemos.
1 pranešimai
jimmy
aš nepažiūrėjau, bet tam nėra laiko pasenti.
2 pranešimai
peggy
Ačiū už jūsų atsakymus
4 pranešimai
virginie
Data ilga, iki 2023/05/31, už kibirą, kurį ką tik gavau
1 pranešimai
andrée
400 g dydžio miltinių kirmėlių dėžutė, gauta šiandien, galioja iki 31/05/2023.
1 pranešimai
therese
Labas vakaras - Nėra jokio pavojaus vartoti jūsų kiaušinius... Kiekvieną dieną savo vištoms duodu džiovintų kirminų - jos juos dievina - jau keletą metų ir gaunu gerus bei didelius kiaušinius - ...be to, tai padeda mano vištelių sveikatai
2 pranešimai
sonia
nurodyta, kad jo negalima duoti paukščiams, skirtiems žmonių vartojimui....tai atrodo prieštaraujama jūsų produkto aprašymui!
1 pranešimai
claire
[IMPORTANT] Sveiki, ką tik taip pat gavau šį produktą ir turiu tą patį klausimą. Ar galime vartoti savo kiaušinius, jei šiuos kirminus duodame savo vištoms? AČIŪ UŽ JŪSŲ GREITĄ ATSAKYMĄ ZOOMALIA
1 pranešimai
linda
Sveiki! Nusipirkau šiuos kirminus dideliais kiekiais, mano šešioms vištoms jie beprotiškai patinka!!!!! Aš be jokio rūpesčio vartoju jų kiaušinius. Tiesa, nurodymas kelia klausimų, tačiau skaičiau panašių pastabų beveik ant visų kirminų pakuočių, parduodamų tiek specializuotose parduotuvėse, tiek internete! "Komercinis" argumentas parduoti ką nors daug brangiau???? Pagarbiai
2 pranešimai
guillaume
Dėl manęs, kadangi miltiniai kirminai laikomi "valgomuosiais", jie netgi gaminami daugelyje šalių, nematau problemos. Vištos juos dievina, jie yra labai maistingi ir mes be rūpesčių vartojame kiaušinius...
1 pranešimai
ileana
Sveiki, nusipirkau tuos pačius specializuotus vištų miltų kirminus iš Truffaut parduotuvės, ir jie yra tokie patys kaip Zoomalia parduotuvėje, kurie skirti paukščiams ir vištoms. Kaip sakė Guillaume, jie, atrodo, yra tinkami vartoti net žmonėms. Asmeniškai aš nedrįstu valgyti tokių dalykų net ir juokais, bet mano vištos juos dievina.
1 pranešimai
joel
Aš duodu šiuos kirminus savo vištoms daugiau nei metus, kurios kasdien labai mėgsta juos valgyti. Ir aš valgau kiaušinius.
1 pranešimai
guillaume
Naujausiame „Poules et jardin“ numeryje yra straipsnis apie tai: Kinijoje išauginti kirminai, remiantis INRA analize, turi katastrofišką sudėtį, labai daug sunkiųjų metalų, kurie vėliau patenka į kiaušinius. To priežastis – apgailėtinos gamybos sąlygos, gyvūnų atliekos ar gaišenos... Reikia pirkti „pagaminta Prancūzijoje“ produktus, nes pas mus tai yra reguliuojama. Aš išmečiau savo, pagamintus Kinijos Liaudies Respublikoje.
1 pranešimai
christian
Sveiki, mūsų vištoms labai patinka šie kirminai, kurie yra „pagaminti“ ir apdoroti Prancūzijoje ir įsigyti Zoomalia svetainėje. Mes valgome kiaušinius, jie yra puikūs. Šios paukštienos nėra skirtos maistui. Tačiau yra normalu užtikrinti, kad jos būtų sveikos.