Klausimai, diskusijos apie produktus IAKO Milčių kirmėlės natūralios paukščiams ir graužikams - 400g arba 5kg

16 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Bruno
1 pranešimai
bruno fr
Sveiki, prieš pateikdamas užsakymą, norėčiau sužinoti, iš kur kilusios šios miltai, prašau. Iš anksto dėkoju, su pagarba
Sophie
44 pranešimai
sophie fr
SveikiŠie miltiniai kirminai atvežti iš KinijosPagarbiai Sophie iš Zoomalia
Peggy
2 pranešimai
peggy fr
Sveiki, Ar galėtumėte nurodyti, ar galiojimo data yra tolima. Ačiū
Christine
2 pranešimai
christine fr
Aš net nepažiūrėjau galiojimo datos, turiu pasakyti! Bet net su dideliais kiekiais, maišelis greitai ištuštėja, nes vištoms tai labai patinka. Tai yra dehidratuoti maisto produktai, todėl iš esmės neturėtų būti jokios galiojimo problemos.
Jimmy
1 pranešimai
jimmy fr
aš nepažiūrėjau, bet tam nėra laiko pasenti.
Peggy
2 pranešimai
peggy fr
Ačiū už jūsų atsakymus
Virginie
4 pranešimai
virginie fr
Data ilga, iki 2023/05/31, už kibirą, kurį ką tik gavau
Andrée
1 pranešimai
andrée fr
400 g dydžio miltinių kirmėlių dėžutė, gauta šiandien, galioja iki 31/05/2023.
therese
1 pranešimai
therese fr
Labas vakaras - Nėra jokio pavojaus vartoti jūsų kiaušinius... Kiekvieną dieną savo vištoms duodu džiovintų kirminų - jos juos dievina - jau keletą metų ir gaunu gerus bei didelius kiaušinius - ...be to, tai padeda mano vištelių sveikatai
Sonia
2 pranešimai
sonia fr
nurodyta, kad jo negalima duoti paukščiams, skirtiems žmonių vartojimui....tai atrodo prieštaraujama jūsų produkto aprašymui!
Claire
1 pranešimai
claire fr
[IMPORTANT] Sveiki, ką tik taip pat gavau šį produktą ir turiu tą patį klausimą. Ar galime vartoti savo kiaušinius, jei šiuos kirminus duodame savo vištoms? AČIŪ UŽ JŪSŲ GREITĄ ATSAKYMĄ ZOOMALIA
Linda
1 pranešimai
linda fr
Sveiki! Nusipirkau šiuos kirminus dideliais kiekiais, mano šešioms vištoms jie beprotiškai patinka!!!!! Aš be jokio rūpesčio vartoju jų kiaušinius. Tiesa, nurodymas kelia klausimų, tačiau skaičiau panašių pastabų beveik ant visų kirminų pakuočių, parduodamų tiek specializuotose parduotuvėse, tiek internete! "Komercinis" argumentas parduoti ką nors daug brangiau???? Pagarbiai
Guillaume
2 pranešimai
guillaume fr
Dėl manęs, kadangi miltiniai kirminai laikomi "valgomuosiais", jie netgi gaminami daugelyje šalių, nematau problemos. Vištos juos dievina, jie yra labai maistingi ir mes be rūpesčių vartojame kiaušinius...
ILEANA
1 pranešimai
ileana fr
Sveiki, nusipirkau tuos pačius specializuotus vištų miltų kirminus iš Truffaut parduotuvės, ir jie yra tokie patys kaip Zoomalia parduotuvėje, kurie skirti paukščiams ir vištoms. Kaip sakė Guillaume, jie, atrodo, yra tinkami vartoti net žmonėms. Asmeniškai aš nedrįstu valgyti tokių dalykų net ir juokais, bet mano vištos juos dievina.
Joel
1 pranešimai
joel fr
Aš duodu šiuos kirminus savo vištoms daugiau nei metus, kurios kasdien labai mėgsta juos valgyti. Ir aš valgau kiaušinius.
GUILLAUME
1 pranešimai
guillaume fr
Naujausiame „Poules et jardin“ numeryje yra straipsnis apie tai: Kinijoje išauginti kirminai, remiantis INRA analize, turi katastrofišką sudėtį, labai daug sunkiųjų metalų, kurie vėliau patenka į kiaušinius. To priežastis – apgailėtinos gamybos sąlygos, gyvūnų atliekos ar gaišenos... Reikia pirkti „pagaminta Prancūzijoje“ produktus, nes pas mus tai yra reguliuojama. Aš išmečiau savo, pagamintus Kinijos Liaudies Respublikoje.
Christian
1 pranešimai
christian fr
Sveiki, mūsų vištoms labai patinka šie kirminai, kurie yra „pagaminti“ ir apdoroti Prancūzijoje ir įsigyti Zoomalia svetainėje. Mes valgome kiaušinius, jie yra puikūs. Šios paukštienos nėra skirtos maistui. Tačiau yra normalu užtikrinti, kad jos būtų sveikos.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą