Klausimai, diskusijos apie produktus

9 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Charlotte
2 pranešimai
charlotte fr
Sveiki, ar šis produktas turi galiojimo datą?
emilie
3 pranešimai
emilie fr
Sveiki, taip, yra galiojimo data Pagarbiai
Pablo
1 pranešimai
pablo fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, kaip išsaugoti šį produktą. Ar geriau jį laikyti šaldytuve ar ne?
Martine
10 pranešimai
martine fr
Sveiki, ne, aš juos laikau mažame indelyje, o ne šaldytuve, ačiū
CYNTHIA
4 pranešimai
cynthia fr
Tai dehidratuotas, todėl nereikia, man tai lieka savo maišelyje, tai yra mano žiurkėms
jean-pierre
2 pranešimai
jean-pierre fr
Sveiki, laikau svirplius jų maišelyje, nereikia dėti į šaldytuvą
Xavier
1 pranešimai
xavier fr
Labas vakaras, aš juos laikau jų maišelyje kambario temperatūroje
marcelle
4 pranešimai
marcelle fr
AŠ JUOS DAŽNAI NAUDOJU SAVO GOULDS, TIK IŠTUŠTINIAU MAIŠĄ Į UŽDARĄ INDAI IR NIEKADA NETURĖJAU PROBLEMŲ
Christelle
4 pranešimai
christelle fr
Sveiki, aš palieku svirplius originalioje pakuotėje ir laikau kambario temperatūroje. Esant karščiams, asmeniškai rekomenduoju laikyti vidutinės temperatūros vietoje. Tikiuosi, kad tai atsakys į jūsų klausimą. Sėkmės.
Martine
1 pranešimai
martine fr
Pasirinkta kaip dovana už taškus. Mano pogonas ir leopardinis gekonas jų visai nenori. Atiduodu juos savo voljero paukščiams, banguotosioms papūgėlėms, putpelėms ir t.t., ir jiems tai pasiteisina. Laikyti sandariai uždarytame maišelyje kambario temperatūroje.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą