Klausimai, diskusijos apie produktus IAKO Graužiko skanėstai medinis graužimo ritinėlis
3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
3 pranešimai
lauralee
Sveiki, pirmą kartą nupirkau šį žaislą savo nykštukiniam triušiui (mišrus), kuris dar neturi metų. Tai buvo jo kalėdinė dovana, bet palūžau ir ją tuoj pat padovanojau hehe. Bet kuriuo atveju, norėjau sužinoti, jei kiti patyrė tą pačią mažą problemą kaip aš: po to, kai mano triušis beveik visiškai suvalgė tamsesnį žaidime esančią paplotėlį (sudarytą daugiausia iš burokėlių ir morkų), jo šlapimai buvo nudažyti raudonai. Norėčiau sužinoti, ar taip atsitiko ir kitiems, nes jei ne, aš iš karto pasikonsultuosiu su veterinaru, nes tai nenormalu. Tačiau jau dvi dienas atidžiai stebiu savo triušį. Pašalinau paplotėlį, kad patikrinčiau. Jis geria savo vandenį kaip įprasta, valgo, neužima jokios keistos pozos, ir jo šlapimai vis dar tokio pat dydžio. Dėl to nesijaudinu. Ačiū tiems, kurie atsakys :) Geros dienos jums visiems ir jūsų mažiems plaukuotiems kūdikėliams :)
1 pranešimai
chloé
Labas vakaras, ši dalis daugiausia sudaryta iš burokėlių, todėl normalu, kad jūsų triušio šlapimas yra raudonas, nesijaudinkite. Tai reiškinys, vadinamas fiziologine porfirinurija. Spalva atsiranda dėl porfirinų buvimo šlapime, atsirandančių su maistu. Linkiu geros vakaro jums ir jūsų pūkuotiems draugams :)
1 pranešimai
stéphanie
Taip, tai yra kaip ir pas mus, kai valgome burokėlius. Mūsų šlapimas taip pat nusidažo.
14 pranešimai
claire
Sveiki, mano jūrų kiaulytės dar to nelietė ir labiau domisi žievele, nei tuo, kas yra viduje..! visiška nesėkmė.. :-))