Klausimai, diskusijos apie produktus Gasco ekologiški granuliuoti pašarai triušiui
7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
louisa
Sveiki, kaip manote, kokią granulę būtų geriausia pasirinkti mano nykštukiniam triušiui (prekės ženklas): Bunny Basics, Gasco Bio, pagaminta Prancūzijoje, ar Hami Form Bio, taip pat pagaminta Prancūzijoje? Jei turite kitų prekės ženklų pasiūlymų, mielai juos priimčiau. Pagarbiai ir labai ačiū.
1 pranešimai
pierrick
Sveiki, Céline V,Aš rekomenduoju begrūdžius granulius („grain free“), aš savam triušiui duodu Hop Box prekės ženklo, tačiau yra ir kitų. Šie granuliai be grūdų, taip pat pagaminti Prancūzijoje ir yra geresni mūsų mažų triušių sveikatai.Gražios dienos!
1 pranešimai
celine
Sveiki, ar šios granulės tinka jauniems triušiams, tiek ūkinės veislės, tiek nykštukiniams? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis maistas labiau tinka suaugusiems ūkiuose auginamiems triušiams. Jo receptūra nėra sukurta jauniems augantiems triušiams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
katia
Sveiki, ar šios granulės tinka nykštukiniams triušiams? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši mityba tinka visiems triušiams, įskaitant nykštukinius triušius. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
maryline
Sveiki, Ar būtų galima sužinoti tikslią šio produkto sudėtį? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, žemiau rasite prašomus elementus: * Ingredientai: Liucerna, Triticalė, Kukurūzai, Saulėgrąžų tortų pašaro spaudinys, Kviečiai, Kalcio karbonatas, Natrio chloridas * Analitiniai komponentai: Žali baltymai 15.00 % Žali riebalai 2.80 % Žali pluoštai 18.50 % Žali pelenai 9.00 % Kalcis 1.61 % Fosforas 0.39 % Natris 0.30 % * Priedai: Mikroelementai: Manganas (Oksidas E5) 68 MG/KG Cinkas (Oksidas E6) 90 MG/KG Jodas (kalcio jodatas E2) 1.14 MG/KG Kobaltas (3b304 kalcio karbonato II padengti granulės) 0.30 MG/KG Pagarbiai, Zoomalia komanda