Klausimai, diskusijos apie produktus Gaivinantis Zolia kilimėlis graužikams
10 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
angélique
Sveiki, ką tik gavau šaldančią kilimėlį savo triušiui, bet nesuprantu. Užsakiau pakankamai didelį dydį, o gavau tokį mažą, kad mano triušiukas vos gali uždėti priekines letenėles ant jo. Nesuprantu.
301 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Angélique, Norėdami jums kuo geriau padėti, kviečiame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba per jūsų paskyroje prieinamą formą: - Mano paskyra - Peržiūrėti visus mano užsakymus - Klientų aptarnavimas Mūsų konsultantai suteiks jums atsakymą ir sprendimą, gavus jūsų užklausą. Gražios dienos linki Coralie iš Zoomalia
10 pranešimai
amélie
Aš taip pat suklydau, @angelique. Aš paėmiau 10x10 savo triušiui. Tačiau reikėjo imti 20x20, pasiklydau su turėta akcija.
1 pranešimai
délia
tas pats klausimas dėl mano žiurkių :)
1 pranešimai
hauchecorne
labas, ar graužikai rizikuoja, jei jie graužia šį kilimą? ar kilime yra skysčio?
85 pranešimai
mathieu
Sveiki, gaivinantis kilimėlis neturi jokio skysčio, jame yra kristalų, kurie sukietėja kontaktuojant su šalčiu. Vis dėlto patariama niekada nepalikti savo graužiko be priežiūros. Linkime geros dienos, Zoomalia komanda :)
1 pranešimai
jeanne
nėra skysčio, tik truputį plastiko (tinklelis ant nugaros)
1 pranešimai
severine
Sveiki, kilimas yra pagamintas iš mažų stiklo plytelių, priklijuotų prie plastikinio tinklelio. Mano atveju, gavau kilimą su įskilusiomis plytelėmis, ir po dviejų dienų mano triušytė buvo atplėšusi ketvirtadalį plytelių, kurios mėtėsi narvelyje. Kalbant apie gaivumą, kurį tai turėtų suteikti, geriau nusipirkti keramines plyteles remonto parduotuvėje, tai yra kur kas efektyviau.
2 pranešimai
céline
Sveiki, Šį vėsinantį kilimėlį pirkau savo trims nykštukiniams triušiams. Gavau jį geros būklės ir mano maži "griovėjai" jo net nesugraužė. Jie kartais jame ilsisi savo lauko aptvare, bet manau, kad jiems dar nėra labai karšta. Tačiau, tiesa, namo viduje jiems patinka gulėti ant vėsių grindų plytelių.
3 pranešimai
valérie
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar mano triušis graužią šį kilimą?...ar tai nesukelia pavojaus jo sveikatai
1 pranešimai
caroline
Tai akmenys ant tinklo. Taigi, nėra toksinių produktų.