Klausimai, diskusijos apie produktus Transportavimo narvas Cora Zolia papūgai

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Véronique
3 pranešimai
véronique fr
Sveiki, ar įmanoma neįdėti grotelių į narvelio apačią? Mano konuras negali nukristi ant metalinių grotelų. Ačiū
Véronique
3 pranešimai
véronique fr
Sveiki, ar ilgalaikio naudojimo metu dažai ant strypų nenusidėvi nuo paukščių nagų? Ačiū
Mira
1 pranešimai
mira fr
Sveiki, norėjau paklausti, ar ši narvas tinka pervežti žvirblius, karvelius, papūginius paukščius? Ačiū
Viviane
1 pranešimai
viviane fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar lesyklos atsidaro į išorę, kad jas būtų galima užpildyti, neatidarant didelių durų. Ačiū
Grégory
1 pranešimai
grégory fr
Sveiki, Taip, lesyklų durys atsiveria į išorę
christiane
1 pranešimai
christiane fr
Patvirtinu, kad liukai atsidaro į išorę. Esu labai patenkinta šiuo pirkiniu
Cecilia
1 pranešimai
cecilia fr
Aš naudoju jį tik savo žaliukei ir dviems kanarėlėms transportuoti. Labai gražus, tvirtas ir stiprus narvas, tačiau netinka dideliems paukščiams. Didžiausias dydis tinkamas kanarėlių, banguotųjų papūgėlių ar neatskiriamų papūgėlių ekvivalentams, tačiau tik transportavimui pas veterinarą ar kitur arba atskirti mamą su jaunikliais. Tačiau netinka nuolatiniam gyvenimui.
Florence
1 pranešimai
florence fr
Mano pilkažiedė mėgsta šį narvą. Nors ji gyvena laisvai bute, ji turi didelį narvą, pritaikytą papūgoms. Tačiau mano Gabou labai mėgsta būti savo pervežimo narve iki tokio lygio, kad dabar naudojame šį narvą tiek transportavimui, tiek viešnagėms/atostogoms. Reikia prisiminti, kad gamtoje daugelis paukščių mėgsta būti mažose erdvėse, kurios galbūt primena jų lizdą, bet ypač kuriuose jie jaučiasi saugūs
elise
1 pranešimai
elise fr
Sveiki, ar narvas tinka ara ararauna papūgai, prašau?
david
1 pranešimai
david fr
Sveiki, ne, ji pritaikyta pilkajam amadinui ar kakadu, tačiau arai man atrodo per maža, jis gali susižeisti plunksnas
didier
1 pranešimai
didier fr
ne visai, narvas per mažas, tinkamas tik pilkajam papūgai ar amazonės pervežimui
Elisabeth
1 pranešimai
elisabeth fr
Sveiki, turiu pilkąjį Afrikos papūgą, kuris mėgsta būti viduje tol, kol yra su mumis. Jis gali ten praleisti pusę dienos be problemų. Bet jokiu būdu negalima ten dėti Aros papūgos... Narvas yra nuostabus. Tvirtas ir praktiškas, bet labai sunkus man, kadangi esu moteris. Taip pat atkreipkite dėmesį, mano Pablo, pilkasis papūga, žino, kaip atidaryti maisto indus, kurie dažnai yra atviri, ir jis būna už savo transportavimo narvo ribų.
AURORE
1 pranešimai
aurore fr
Patikrinkite narvo dydį atsižvelgiant į savo paukščio dydį, tačiau man atrodo, kad tai per maža jūsų Arui transportuoti, net jei išimsite visas viduje esančias strypas ir reikmenis. Jis negalės judėti. Aš ją naudoju karantinui, kai atkeliauja austretinė papūga, ji tam puikiai tinka dėl savo kokybės, strypų atstumo ir tvirtumo.
Philippe
1 pranešimai
philippe fr
Sveiki, aš naudoju jį mėlynakaktės amazonių papūgai. Papūga turi galėti išskleisti savo sparnus. Manau, kad arui ši narvas būtų tinkamas. Galbūt tik trumpai kelionei.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą