Klausimai, diskusijos apie produktus Francodex repelentai pipetės mažiems graužikams 3 x 0,3 ml - Atbaido parazitus
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
16 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
marie
Sveiki, Ar galima šį "Francodex Pipettes Insectifuges Petit Rongeur 3 de 0,3ml" užlašinti ant ežio nugaros? Mano sode yra vienas, kuris labai kasosi. Be to, gal turite vaistų nuo kirminų ežiams? Galėčiau pastatyti mažas vandens lėkštutes lauke. Iš anksto dėkoju už jūsų pagalbą ir atsakymą. Pagarbiai, Marie
10 pranešimai
amélie
Pipetėms tai nėra gerai. Įdėkite 1 šaukštą obuolių acto į 1 L vandens purškimo butelyje, kad dezinfekuotumėte priedus, purkškite ant kailio. Galite net įlašinti lašelį į gėrimą, tai padeda skrandžiui ir padeda išvengti tam tikrų ligų. Dėl kirminų geriausia yra Panacur. Kaip triušiams. Pas savo veterinarą ;) Pabandykite gydyti su ekologiškais ingredientais, o ne su cheminėmis medžiagomis kaip pipetės. Internete rasite „pasidaryk pats“ mišinių, kad atbaidytumėte gyvūnus aplink aptvarus ir pan.
1 pranešimai
manon
Sveiki, ar šis produktas tinka smiltpelėms? Iš anksto dėkoju.
3 pranešimai
marion
Sveiki. Mano jūrų kiaulytėms yra 1 mėnuo. Ar šie lašai jiems tinka? Ačiū
1 pranešimai
serena
Sveiki, pastebėjau, kad mano žiurkė turi utėlių. Ar ši priemonė tinka joms pašalinti? Ir jei taip: ar pakanka vieno lašelio kartą per mėnesį?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis pipetė tiks jūsų žiurkės utėlėms pašalinti, veiksminga 4 savaites. Rekomenduojame naudoti antiparazitinį valiklį jūsų graužiko aplinkoje, kad išvengtumėte pakartotinės invazijos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
audrey
Sveiki, norėčiau sužinoti, nuo kokio amžiaus galima naudoti vabzdžių repelentą. Turiu dvi mažas žiurkes, kurioms yra 2 mėnesiai.
1 pranešimai
liegey
Ar tai tinka mažoms pelėms? Ačiū už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas tinka visiems suaugusiems graužikams, įskaitant peles. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
filliaert
Sveiki, ar šis produktas veiksmingas nuo žiurkės niežų? Jei ne, kokį produktą rekomenduotumėte? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis produktas nėra efektyvus nuo niežų, rekomenduojame tiesiogiai kreiptis į veterinarijos gydytoją. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
laurent
Labas vakaras, mano rusų žiurkėnas sveria 50 gramų, ant jo ir jo lizde yra raudonų vabzdžių. Ar šis produktas galėtų būti tinkamas pašalinti tuos raudonus parazitus? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, savo gyvūną galite gydyti šiomis pipetėmis, griežtai laikykitės naudojimo sąlygų. Rekomenduojama taip pat gydyti gyvūno aplinką, kad būtų pašalintos lervos ir išvengta pakartotinio užkrėtimo.https://www.zoomalia.com/animalerie/spray-antiparasitaire-125ml-hygiene-de-l-environnement-elimine-poux-puces-et-tiques-p-24119.htmlNedvejodami kreipkitės į veterinarą, jei problema išlieka. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
laetitia
Sveiki, ar šis produktas tinka Korėjos voverėms? Turiu mažą 4 mėnesių patelę... jei ne, ką jūs rekomenduotumėte? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šios pipetės tinka visiems graužikams, jas galite naudoti Korėjos voverei. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
annabelle
tai nėra pavojinga auksuotyjams žiurkėnams, ką jūs man kitaip patartumėte?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Patvirtiname, kad šis produktas yra tinkamas žiurkėnams. Pagarbiai, Zoomalia komanda