Klausimai, diskusijos apie produktus FRANCODEX Pipetės nuo parazitų Icaridine graužikams ir triušiams

3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Laurine
2 pranešimai
laurine fr
Sveiki, ar šis produktas yra tiesiog repelentas ar tai yra insekticidas? Mano nykštukinė liūtaausė triušė pasigavo blusas nuo mano kačiuko ir nežinau, kokį produktą jai pasirinkti, kad viskas išnyktų, nes jos kailio apačia yra tarsi vilnonė, jei taip galiu pasakyti. Gal patartumėte kokį produktą? Iš anksto dėkoju!
Christelle
2 pranešimai
christelle fr
Pipetės yra pilnos, mano angoros triušiukas vis pagauna parazitus. Nuo tada, kai pradėjau naudoti šias pipetes ir valyti narvą kreziliu, daugiau nieko.
Laurine
2 pranešimai
laurine fr
Kas yra crésyl?
Christelle
2 pranešimai
christelle fr
Cresylas yra valiklis ir dezinfekavimo priemonė nuo bakterijų, grybų ir mielių. Jį galima rasti sodininkystės parduotuvėse, bet ne visur. Mūsų šalyje jis parduodamas Gamm Vert parduotuvės paukščių skyriuje arba internetu. Jo kvapas ypatingas, bet jis yra nuostabus. Mano angoros triušis, kai tik pagauna bakterijas, jos pakyla iki ausų ir sukelia niežus. Nuo tada, kai naudoju pipetes ir valau narvą su cresylu, jis jau nieko nebepagavo.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą