Klausimai, diskusijos apie produktus FRANCODEX Pipetės nuo parazitų Icaridine graužikams ir triušiams
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
laurine
Sveiki, ar šis produktas yra tiesiog repelentas ar tai yra insekticidas? Mano nykštukinė liūtaausė triušė pasigavo blusas nuo mano kačiuko ir nežinau, kokį produktą jai pasirinkti, kad viskas išnyktų, nes jos kailio apačia yra tarsi vilnonė, jei taip galiu pasakyti. Gal patartumėte kokį produktą? Iš anksto dėkoju!
2 pranešimai
christelle
Pipetės yra pilnos, mano angoros triušiukas vis pagauna parazitus. Nuo tada, kai pradėjau naudoti šias pipetes ir valyti narvą kreziliu, daugiau nieko.
2 pranešimai
laurine
Kas yra crésyl?
2 pranešimai
christelle
Cresylas yra valiklis ir dezinfekavimo priemonė nuo bakterijų, grybų ir mielių. Jį galima rasti sodininkystės parduotuvėse, bet ne visur. Mūsų šalyje jis parduodamas Gamm Vert parduotuvės paukščių skyriuje arba internetu. Jo kvapas ypatingas, bet jis yra nuostabus. Mano angoros triušis, kai tik pagauna bakterijas, jos pakyla iki ausų ir sukelia niežus. Nuo tada, kai naudoju pipetes ir valau narvą su cresylu, jis jau nieko nebepagavo.