Klausimai, diskusijos apie produktus
20 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
nathalie
Sveiki, pirma nuotrauka atitinka visiškai naują Krolik modelį su viršutiniu atidarymu ir šoniniu kopėčiu, tačiau kitos nuotraukos yra senesnio modelio su priekiniu atidarymu ir be kopėčių. Taigi, kurį modelį šiuo metu gausime, prašome?
1 pranešimai
gwenaelle
Aš ją nusipirkau praėjusiais metais, ji atsidaro iš priekio (nėra atidarymo iš viršaus).
1 pranešimai
louna
Sveiki, aš jį užsakiau prieš mėnesį, ir tai tikrai yra senasis modelis, nėra viršaus atidarymo, nei šoninės skalės. Ji yra labai erdvi, bet šiek tiek trapūs kai nuimamas narvo viršus valymui, tačiau pakankamai paprasta surinkti iš naujo.
2 pranešimai
christelle
Sveiki, ar įmanoma pridėti antrą prailginimą prie 140 cm ilgio modelio? Jau turiu 140 cm ilgio narvą savo dviem jūrų kiaulytėms, bet norėčiau jį dar šiek tiek padidinti, nors jos kasdien apie 3/4 valandas laisvai vaikšto namuose. Ačiū. Tiesiogiai paklausiau FERPLAST tiekėjo, kuris patvirtino, kad prie 140 ilgio narvo galima pridėti prailginimą. Atsiliepimai, peržiūrėti toje pačioje svetainėje, patvirtina tą patį. Ačiū visiems.
1 pranešimai
rebecca
Sveiki, turėdamas šį modelį galiu patvirtinti, kad nėra galimybės pridėti priedo. Be to, durų atidarymas yra visiškai nepatogus. Geros dienos :)
1 pranešimai
celine
Sveiki, ar įmanoma nepridėti narvo prailginimo? Jei taip, gal turite montavimo modelį, prašau? Labai ačiū, Céline
1 pranešimai
emery
Sveiki, taip, tai įmanoma, tačiau tokiu atveju, kodėl pirkti 140 cm ir sumažinti iki 100 cm, o jei tai padarysite, ji nebus taip gerai uždaryta, nes galas bus uždarytas tiesiog užmauta tinkleliu.
3 pranešimai
valerie
Aprašyme kalbama apie didelį šoninį angą, tačiau jos nuotraukose nesimato... Kur ji yra? Kokie yra šios angos matmenys?
5 pranešimai
aurore
Taip, tai įmanoma
2 pranešimai
stéphanie
Sveiki, ar galima šios narvo prailginimą atskirti nuo likusios narvo dalies? Kaip 160 cm modelyje?
1 pranešimai
angelique
Sveiki, taip, mes galime jį pašalinti
2 pranešimai
stéphanie
Ar galima naudoti prailginimą kaip transportavimo narvą?
1 pranešimai
emmanuel
Sveiki, taip, prailgintojas yra įmontuotas ir jį galima nuimti, jei reikia sutrumpinti narvą.
1 pranešimai
erika
Taip, mes galime atskirti priedą be problemų, ir narvas vis dar užsidaro
2 pranešimai
dorine
taip, pratęsimą galima atskirti, yra tinklelis po 1 m ir lieka 42, aš neatskiriu, nes turiu tik pateles, bet man jis pasitarnavo kelioms dienoms su patele, po to jį pašalinau, viskas gerai pavyko, mano patinas yra kitoje narve
1 pranešimai
marianne
Taip, tai įmanoma.
1 pranešimai
aude
Sveiki, ar galite pasakyti, ar viršus lengvai nusiima, kad būtų galima reguliariai plauti dėžę? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Dėl plastikinių segtukų grotelių dalis yra lengvai nuimama. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
audrey
Labas, ar narve yra anga viršuje?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši narvas turi didelį šoninį atidarymą, viršuje nėra atidarymo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
dorine
ne ne