Klausimai, diskusijos apie produktus Miltinukai Emma's Garden

3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
CATHERINE
1 pranešimai
catherine fr
Sveiki, iš kur atsiranda šie miltiniai kirminai?
Béatrice
8 pranešimai
béatrice fr
Sveiki, nežinau, iš kur jie atsiranda, bet bet kuriuo atveju aš kasdien duodu jų savo vištoms, tai joms leidžia turėti gerą baltymų šaltinį. Jos tai dievina, mano vištos yra puikios formos ir kasdien deda kiaušinius. Žiemą aš juos dedu kitoje savo žemės vietoje, kad įvairūs paukščiai lauktų, kol aš atvyksiu, ir puola juos lesėti. Visi produktai ir maisto prekės, kurias perku iš ZOOMALIA, yra puikios kokybės ir pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu. Nedvejokit duoti jiems.
sylviane
5 pranešimai
sylviane fr
Labas, Beatrice, laukiu savo pristatymo, Emma garden turi gerų produktų, duodu jų ir vištoms, kurios labai mėgsta
sylviane
5 pranešimai
sylviane fr
Catherine, jie atvyksta iš Belgijos, labai vertinami vištų

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą