Klausimai, diskusijos apie produktus Riebalų rutuliukai su žemės riešutais ir vabzdžiais HAMIFORM
11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
3 pranešimai
ghislaine
Esu nepatenkinta tais kamuoliais, kurie yra tokie kieti, kad man reikia juos daužyti plaktuku, kad suskiltų, nes paukščiai negali jų pažeisti!!! Prašau nemokamo keitimo arba kompensacijos už kitą mano užsakymą. Pagarbiai, ponia Detimmerman - CLERMONT L'HERAULT
8 pranešimai
christine
Iš tiesų, ta pati problema, kamuoliukai per kieti
1 pranešimai
laurence
Aš taip pat sulaužiau rutulius, nes jie buvo per kieti paukščių snapams
4 pranešimai
sandrine
Aš nebeperku šių rutuliukų. Dabar verčiau perku cilindrus arba riebalų gabalus.
1 pranešimai
agnes
Tas pats pastebėjimas. Paukščiams tai nepatiko, jie net nelietė. Net apsaugotame lesykloje, jos galų gale sudrėko ir melasa atrodė nepatraukli. Bandymai nebuvo sėkmingi. Nuo tada imu tik saulėgrąžų sėklas, kurias jie ryja. Vienintelis produktas Zoomalia, kuris mane nuvylė, bet viso užsakymų kiekio atžvilgiu išlieku pozityvi ;) svetainėje
1 pranešimai
albert
Man taip pat pastebėjimas tas pats. Paukščiai mėgsta riebalų kamuoliukus su sėklomis, bet ne riebalų kamuoliukus su žemės riešutais ir vabzdžiais, per kieti! Nerekomenduojama.
1 pranešimai
agnès
Iš tiesų, tas pats pastebėjimas, šie riebalų gumulai yra labai kieti!
5 pranešimai
ugo
Labas, Dėkojame už jūsų atsakymą. Deja, artėjame prie žiemos žemų temperatūrų laikotarpio pabaigos, ir sodo paukščiai jau pradeda maitintis nuo žemės, todėl jie mažiau suvartoja riebalinių kamuoliukų (kurie, primename, yra tik pagalbinė priemonė jiems žiemos metu ir neturi būti naudojami kaip pagrindinis maistas ištisus metus). Tačiau suprantame jūsų nusivylimą ir kviečiu jus kreiptis į klientų aptarnavimo skyrių. Ačiū jums ir linkiu jums labai gražios dienos.
3 pranešimai
ghislaine
Yra 7 žmonės, kurie susidūrė su ta pačia problema kaip ir aš, būtų gerai visiems grąžinti pinigus, jei norite išlaikyti klientūrą!!!GHISLAINE
8 pranešimai
christine
Visiškai sutinku, Ghislaine!!
1 pranešimai
nathalie
Aš neturėjau jokių problemų. Aš juos dedu po 2, į vielos cilindrą, kurį pakabinu, ir per 4/5 dienas jie būna suvalgyti. Tačiau tai tik papildoma maistas, jie taip pat turi pakabinamą lesyklą sėkloms šalia, kurią ištuština kas 2 dienas.
3 pranešimai
nathalie
Sveiki, dėkoju už jūsų komentarą. Kad galėtume jums pasiūlyti sprendimą, kviečiu užpildyti kontaktinę formą su nuotraukomis, atlikdami šiuos veiksmus: - prisijunkite prie savo Zoomalia valdymo skydelio - spustelėkite "Žiūrėti visus mano užsakymus" - pasirinkite aktualų užsakymą ir spustelėkite "Klientų aptarnavimas", tada "užsakymai" - pasirinkite "Turiu kitą incidentą" - pasirinkite jūsų prašymo temą, tada "susisiekti su mumis" Gavę jūsų pilną prašymą, nedelsdami su jumis susisieksime. Linkime jums ir jūsų augintiniams geros dienos. Iki greito susitikimo, Nathalie iš Zoomalia