Klausimai, diskusijos apie produktus Riebalų rutuliukai su žemės riešutais ir vabzdžiais HAMIFORM

11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Ghislaine
3 pranešimai
ghislaine fr
Esu nepatenkinta tais kamuoliais, kurie yra tokie kieti, kad man reikia juos daužyti plaktuku, kad suskiltų, nes paukščiai negali jų pažeisti!!! Prašau nemokamo keitimo arba kompensacijos už kitą mano užsakymą. Pagarbiai, ponia Detimmerman - CLERMONT L'HERAULT
Christine
8 pranešimai
christine fr
Iš tiesų, ta pati problema, kamuoliukai per kieti
Laurence
1 pranešimai
laurence fr
Aš taip pat sulaužiau rutulius, nes jie buvo per kieti paukščių snapams
sandrine
4 pranešimai
sandrine fr
Aš nebeperku šių rutuliukų. Dabar verčiau perku cilindrus arba riebalų gabalus.
Agnes
1 pranešimai
agnes fr
Tas pats pastebėjimas. Paukščiams tai nepatiko, jie net nelietė. Net apsaugotame lesykloje, jos galų gale sudrėko ir melasa atrodė nepatraukli. Bandymai nebuvo sėkmingi. Nuo tada imu tik saulėgrąžų sėklas, kurias jie ryja. Vienintelis produktas Zoomalia, kuris mane nuvylė, bet viso užsakymų kiekio atžvilgiu išlieku pozityvi ;) svetainėje
Albert
1 pranešimai
albert fr
Man taip pat pastebėjimas tas pats. Paukščiai mėgsta riebalų kamuoliukus su sėklomis, bet ne riebalų kamuoliukus su žemės riešutais ir vabzdžiais, per kieti! Nerekomenduojama.
Agnès
1 pranešimai
agnès fr
Iš tiesų, tas pats pastebėjimas, šie riebalų gumulai yra labai kieti!
Ugo
5 pranešimai
ugo fr
Labas, Dėkojame už jūsų atsakymą. Deja, artėjame prie žiemos žemų temperatūrų laikotarpio pabaigos, ir sodo paukščiai jau pradeda maitintis nuo žemės, todėl jie mažiau suvartoja riebalinių kamuoliukų (kurie, primename, yra tik pagalbinė priemonė jiems žiemos metu ir neturi būti naudojami kaip pagrindinis maistas ištisus metus). Tačiau suprantame jūsų nusivylimą ir kviečiu jus kreiptis į klientų aptarnavimo skyrių. Ačiū jums ir linkiu jums labai gražios dienos.
Ghislaine
3 pranešimai
ghislaine fr
Yra 7 žmonės, kurie susidūrė su ta pačia problema kaip ir aš, būtų gerai visiems grąžinti pinigus, jei norite išlaikyti klientūrą!!!GHISLAINE
Christine
8 pranešimai
christine fr
Visiškai sutinku, Ghislaine!!
NATHALIE
1 pranešimai
nathalie fr
Aš neturėjau jokių problemų. Aš juos dedu po 2, į vielos cilindrą, kurį pakabinu, ir per 4/5 dienas jie būna suvalgyti. Tačiau tai tik papildoma maistas, jie taip pat turi pakabinamą lesyklą sėkloms šalia, kurią ištuština kas 2 dienas.
nathalie
3 pranešimai
nathalie fr
Sveiki, dėkoju už jūsų komentarą. Kad galėtume jums pasiūlyti sprendimą, kviečiu užpildyti kontaktinę formą su nuotraukomis, atlikdami šiuos veiksmus: - prisijunkite prie savo Zoomalia valdymo skydelio - spustelėkite "Žiūrėti visus mano užsakymus" - pasirinkite aktualų užsakymą ir spustelėkite "Klientų aptarnavimas", tada "užsakymai" - pasirinkite "Turiu kitą incidentą" - pasirinkite jūsų prašymo temą, tada "susisiekti su mumis" Gavę jūsų pilną prašymą, nedelsdami su jumis susisieksime. Linkime jums ir jūsų augintiniams geros dienos. Iki greito susitikimo, Nathalie iš Zoomalia

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą