Klausimai, diskusijos apie produktus Exotic Fruit pour perroquets Versele Laga

8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Isabelle
3 pranešimai
isabelle fr
Mano papūgos juos dievina, tačiau reikia pašalinti saulėgrąžas, nes jos yra per riebios kasdieniniam naudojimui.
alfred
9 pranešimai
alfred fr
Sveiki, ar šios sėklos yra tinkamos jūsų papūgai, dėkojame
Nathalie
12 pranešimai
nathalie fr
Taip, būtent, ir asmeniškai mano Lola jais labai mėgaujasi! Ji teikia jiems pirmenybę, palyginti su Afrikos lesalais. Taigi šiuos reikia duoti mano Lola, o Afrikos skanėstus – Goliaui, mano pilkajam Gabono papūgai. Taip pat pagalvokite apie ekstruduotus produktus, pvz., "NutriBird P15", ir apie vaisius bei daržoves, nes sėklas neturėtų būti vienintelis jų maistas.
alfred
9 pranešimai
alfred fr
ačiū, todėl galiu juos duoti savo kūdikiui sultan
Nathalie
12 pranešimai
nathalie fr
Ar jauniems papūgėlėms? Koks jo amžius? Jei tai kūdikis, jam reikia specialios nutribird košės. Aš saviškį taip pat maitinau šaukštu. Be to, pagal amžių reikia duoti vaisių ir sėklų. Pasikonsultuokite su profesionalu arba su tuo, kas jums jį pardavė.
alfred
9 pranešimai
alfred fr
mano papūga yra penkiolikos metų, bet jis vis dar yra mano kūdikis
Gweltazenn
1 pranešimai
gweltazenn fr
Sveiki, tai ne tas pats paketas, ar tik vaizdas pasikeitė? Ačiū
Nathalie
12 pranešimai
nathalie fr
Sėklos yra identiškos, man atrodo, kad tai yra būdas pakeisti vaizdą naujai pradžiai. Ma youyou jas vis dar labai mėgsta.
PIERRE
3 pranešimai
pierre fr
Tai paprasčiausiai nauja pakuotės prezentacija, beje, tai paminėta turinio aprašyme pabaigoje. Sudėtis nepasikeitė. Pagarbiai, PierreAPRAŠYMAS APIE KNYGĄ "EXOTIC FRUIT" PAPŪGOMS, VERSELE LAGAVersele-Laga Exotic Fruit yra skanėstas, kurį papūgos mėgsta. Jos noriai skanauja labai daug vaisių gabalėlių (ypač papajos, ananaso ir abrikoso) ir vertina turtingą sėklų bei grūdų mišinį. Duokite Exotic Fruit kaip skanėstą, kaip maistą, kaip apdovanojimą arba kartu su Versele-Laga sėklų mišiniu; kad papūgos būtų linksmos ir puikios būklės. Versele-Laga remia Loro Parque Fundación, kuri stengiasi išsaugoti nykstančių paukščių rūšių ir jų aplinkos. Pirkdami šį produktą, prisidedate prie Loro Parque Fundación pagalbos gamtai.Analitiniai komponentaiBaltymai 11 %Riebalų kiekis 19 %Žaliosios celiuliozės 13 %Žali pelenai 3 %Kalcis 0,1 %Fosforas 0,3 %Dėmesio nauja pakuotė

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą