dviejų lygių kiaulių narvas (jūrų kiaulytėms)

2 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
christelle
7 pranešimai
christelle fr

Labas

Ar jūrų kiaulytės tikrai naudojasi abiem išorinių narvų lygiais?

Ką darote, kad apsaugotumėte jas nuo šalčio žiemą?

Ačiū

Sabrina
58 pranešimai
sabrina fr

Sveika, Christelle!

Aš taip pat turiu du jūrų kiaulytes: Noopy ir Kiwi. Norint juos apsaugoti žiemą, aš apdengiu jų narvelį gerais apklotais ir, svarbiausia, pridedu daug šieno, nes jis puikiai izoliuoja. Manau, kad taip pat reikia duoti jiems šiek tiek daugiau maisto. Na taip! Kaip ir mes, žiemą daugiau valgome!!! Be to, nesijaudink, jie gerai naudojasi abiem lygiais! Naktį jie eina į namelį viršuje, o dieną būna apačioje!

Iki pasimatymo!

christelle
7 pranešimai
christelle fr

Ačiū už tavo atsakymą, tai mane ramina. Priešingu atveju narvelis, kurį ketinu pasirinkti, turi po namelį kiekviename aukšte

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą