Klausimai, diskusijos apie produktus
7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
3 pranešimai
axel
Sveiki, norėčiau sužinoti dėžės gylį cm, prašau.
1 pranešimai
marie
Taip, ji girgžda, bet šiek tiek aliejaus (alyvuogių, saulėgrąžų ir kt.) ir girgždėjimas taps tik blogu prisiminimu.
1 pranešimai
sabrina
Sveiki, ar galėtumėte man pasakyti, ar ratas yra tylus? Su pagarba
2 pranešimai
elaura
Sveiki, deja, aš jo tikrai neišbandžiau su žiurkėnu, bet iškart pamačiau, kad jis girgžda, tai priklauso nuo jūsų, bet aš nusipirkau tylią. Tai tikrai nebrangiai kainuoja ☺️
2 pranešimai
guy
Sveiki, taip, tyliai... po blogiausio galite pasiimti kitą. Su malonumu
1 pranešimai
alicia
Sveiki, turiu klausimą, ar galima nuimti narvo kojeles, kad būtų lengviau jį valyti? Ar šis narvas yra pakankamai didelis Roborovskio žiurkėnui?
2 pranešimai
elaura
Laba diena, taip, kojos gali būti nuimamos, bet tai nėra būtina, nes tai plastikinis konteineris, todėl labai lengva valyti. Ir taip, jis yra pakankamai didelis. Aš turiu rusų pandos žiurkėną ir pridėjau net trečią aukštą, nes atrodė tuščia. Tai, kas yra puiku, yra tai, kad galime jį dekoruoti kaip norime, nes yra daug vietos. Mano žiurkėnas turi daugybę žaidimų ir yra labai laimingas.
2 pranešimai
guy
Sveiki, taip tylu... bet blogiausiu atveju galite įsigyti kitą... dėl narvo džiaugiuosi pranešdama, kad jis yra pakankamai didelis žiurkėnui, ir nesvarbu, kokia veislė... dėl kojų jau atsakė kitas žmogus, ir galiu patvirtinti, kad jų nereikia pašalinti. Asmeniškai aš jas įdėjau ir paskui pašalinau, nes padėjau ant baldo.