Klausimai, diskusijos apie produktus Be dulkių drožlės Copodoux

93% klientai

rekomenduoti šį produktą

20 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Francoise
1 pranešimai
francoise fr
Sveiki, mano dviem milžiniškiems triušiams patiko minkštumas, gaivus ir subtilus kvapas bei sugėrimas, tačiau aš nebeatnaujinsiu savo pirkimo ir liksiu prie kanapių kraiko, nes jis per lengvas, limpa prie kojų ir jo buvo visur namuose.
Niamh
7 pranešimai
niamh fr
O tikrai? Aš neturėjau jokių problemų su pjuvenų lengvumu savo dviem triušiams (ožkiniui ir nykštukui). Ar jūsų kraiko dėžės kraštai yra pakankamai aukšti?
Laetitia
1 pranešimai
laetitia fr
Sveiki, ar šie pjuvenos tinka laboratoriniam nykštukiniam paršeliui? Ar jos nėra per smulkios, kad patektų į jo knyslę?
Niamh
7 pranešimai
niamh fr
Aš nepažįstu mini kiaulių, bet turiu jūrų kiaulyčių ir triušių. Išbandžiau kelis prekės ženklus ir iš visų, šie yra didžiausi dydžio ☺️
Serge
3 pranešimai
serge fr
tai pirmas kartas, kai užsisakau svetainėje, mano jūrų kiaulytės jį gerai priėmė, yra idealus, rekomenduoju paimti didžiausią pakuotę, kad būtų ramiau
Lilian
1 pranešimai
lilian fr
Sveiki, ar šis produktas tinkamas jaunoms sausumos vėžliukams?
jean daniel
2 pranešimai
jean daniel fr
Kodėl gi ne, bet pirmiausia išbandykite su maža pakuote
Sabine
1 pranešimai
sabine fr
Ne, aš tikrai nerekomenduoju naudoti drožlių sausumos vėžliams! Jos yra pilnos dulkių ir neleidžia joms priprasti prie gamtos. Jūsų vėžliams JBL speciali vėžliams skirta žemė bus puikus pasirinkimas tiek dėl priežiūros, tiek dėl ekonomiškumo. Ekonomiškumas - nes laikui bėgant išvalote išmatas su sieteliu ir žemė gali būti naudojama kelis mėnesius.
LEA
1 pranešimai
lea fr
Asmeniškai buvau nustojusi naudoti pjuvenas, nes vienas iš mano degu buvo alergiškas joms (plaukų slinkimas, kasymasis ir pan.). Po to, kai supratau, kad problema kilo būtent dėl to, kelis mėnesius naudojau drobulės audinius. Dabar jau kelis mėnesius vėl naudoju čia įsigytas pjuvenas ir nusprendžiau pirkti daugiau, nes mano degu juos labai gerai toleruoja, neturiu jokių problemų su šiomis pjuvenomis, todėl rekomenduoju ☺️
catherine
2 pranešimai
catherine fr
Asmeniškai, aš juos naudoju savo antims, pjuvenos yra labai sugeriančios, niekada neturėjau jokių problemų
Céline
1 pranešimai
céline fr
Drožlės dažniausiai be dulkių yra naudojamos pakratams. Mano triušis, kuris juose gyvena nuo 3 mėnesių amžiaus, juose jaučiasi labai gerai. Bandžiau kitokias pakratų rūšis, kurios buvo brangesnės ir daug mažiau sugeriančios. Rekomenduoju drožles!
ARNAUD
1 pranešimai
arnaud fr
Sveiki, aš naudoju medžio drožles savo jūrų kiaulytei ir triušiui, tai puikiai veikia, ir jie niekada neturėjo kvėpavimo problemų. Tai darau jau daugelį metų, ir paklausiau savo veterinaro, kuris pasakė, kad tai nekenksminga gyvūnams. Rekomenduoju.
Melanie
7 pranešimai
melanie fr
Sveiki,Medžio drožlės yra ypač toksiškos, nes jose yra fenolio, kuris nudegina gyvūnų kvėpavimo takus ir sukelia jų letenų nudegimus.... Visą informaciją rasite šios asociacijos svetainėje: http:/aubonheurdesrongeurs.e-monsite.com/
Hombline
1 pranešimai
hombline fr
Venkite absoliučiai, nes tai yra toksiška graužikams!
Jeanne
1 pranešimai
jeanne fr
Sveiki, aš naudoju šiuos drožles savo vištidėje jau 1 metus. Manau, kad turite klaidą. Jie yra tiesiog tobuli, nes puikiai sugeria ir neturi dulkių. Rekomenduoju, mano vištos niekada neserga ir be to, nėra jokios grėsmės parazitams, kaip šiaudų atveju.
Niamh
7 pranešimai
niamh fr
Jos nėra toksiškos, prisipažįstu, kad kai pirmą kartą atidariau pakuotę, išsigandau, nes buvo stiprus spygliuočių medžių kvapas (toksiškas), tačiau paskambinau klientų aptarnavimo centrui ir ne, be to, jos yra sterilizuojamos prieš pardavimą.
Nathalie
12 pranešimai
nathalie fr
Sveiki, ar tai tinka voverėms?
DENIS
1 pranešimai
denis fr
sveiki, jokiu būdu nenaudokite medžio drožlių kaip kraiko graužikams – jis nėra sugeriantis ir gali pažeisti graužikų kvėpavimo takus,
Mireille
2 pranešimai
mireille fr
Nežinau, aš turiu nykštukinį triušį
cyrille
1 pranešimai
cyrille fr
Taip, visiškai sutinku, ir neklausykite žmonių, kurie sako, kad tai nėra gerai graužikams. Tai žmonės, kurie neišmano ir linkę naudoti vikšrinius kilimėlius savo graužikams... Lol
Didier
1 pranešimai
didier fr
Sveiki, aš visiškai nesutinku su pateiktu atsakymu, nes jau daugelį metų naudoju šiuos pjuvenas savo Čilės voveriukams (degu), jie niekada neturėjo kvėpavimo problemų, nes šios pjuvenos visai nesukelia dulkių ir labai gerai sugeria. Mano nuomone, rekomenduoju jas.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą