du triuošiai kartu

13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
laura
6 pranešimai
laura fr

Sveiki, turiu 3 metų triušiukę, kuri dabar yra labai pavydi ir dominuojanti, tačiau prieš kelias savaites radome namuose klajojantį triušiuką, tikriausiai pasiklydusį, bet jis niekam nepriklauso pagal mūsų mažą tyrimą!! Taigi norėčiau jį pasilikti, bet jis yra jaunas patinas, kuris ieško simpatijos... Juos sudėjau kartu, jie atrodo sutariantys, bet nenoriu, kad mano triušiukė pagimdytų jauniklius. Ar užteks, jei kastruoju jį, bet ne triušiukę?

Jis šiuo metu yra pas draugus laikinai, negalėdamas lankytis kasdien, neturi reikiamo dėmesio ir laisvės, kurios norėtų. Jis yra tarsi mažas katinas, kuris seka visur, kaip sakoma. Norėčiau kuo greičiau juo pasirūpinti, dėkoju už jūsų pagalbą...

Sabrina
58 pranešimai
sabrina fr

Sveika, Laura!

Manau, kad būtų geriau kastruoti abu triušiukus! Žiūrėk, radau svetainę apie triušių sugyvenimą:

https://www.margueritecie.com/cohabitation.php

Tikiuosi, kad tai tau padės!!!

laura
6 pranešimai
laura fr

Ačiū, labai malonu dėl svetainės ... užsirašiau pas veterinarą dėl mano triušiuko kastracijos, pripažįstu, kad nelabai noriu sterilizuoti savo patelės, norėčiau, kad ji turėtų mažylių šiek tiek vėliau, bet jei tai nesusitvarkys, tai bus vienintelis sprendimas!!

Jie nebijosi vienas kito per narvą, jie vienas kitam rodo meilumą, bet aš jų dar negaliu suvesti, nes patinas dabar veisimosi sezono viduryje, todėl nerizikuoju ..

Laure
9 pranešimai
laure fr
Būtina sterilizuoti savo triušį, nes kuo vyresnė patelė, tuo didesnė tikimybė, kad ji susirgs gimdos vėžiu. Kodėl norėtum, kad ji turėtų mažylių? Tai rizikinga tavo triušienei! Tu žaidi su jos gyvybe! Jai tai didelis stresas! Ką gi tu darysi su mažyliais? Tikriausiai jų bus ne vienas ar du, ir tai didelė atsakomybė tiek morališkai, tiek finansiškai! Kas nutiks su jais? Parduoti, padovanoti, atsisakyti? Kodėl reikėtų kankinti savo triušį! Jau ir taip daug triušių parduodama dėl beprasmių nėštumų.
laura
6 pranešimai
laura fr

Nenoriu jos sterilizuoti, nes noriu, kad ji susilauktų mažylių, mano veterinaras man pasakė, kad iki 5 metų neturėtų būti jokių problemų, be to, tai ne beprasmis nėštumas, nes patelė gyvybiškai svarbu bent kartą gyvenime turėti vados. Nematau, kodėl ji turėtų kentėti, mano triušį reguliariai tikrina veterinaras atliekant patikrinimus, vakcinacijas ir kt. Vėžys nėra neišvengiamas.

Žinoma, tai darysiu su jos veislės patinu, o mažyliai - tai mano problema. Aš neimu gyvūnų, kad juos palikčiau. Patiną pasiėmiau, nes jis buvo paliktas! Aš nesu iš tų žmonių, kurie ima gyvūnus, kad jais nesirūpintų. Be to, turiu kalytę, kurią taip pat priglaudžiau.

Laure
9 pranešimai
laure fr
1- kūdikių išdėstymas. Ar ji ketina, kad jūs juos pasiliktumėte? Ar leistumėte jiems būti įvaikintiems? Tokiu atveju reikės laukti mažiausiai 2 mėnesius dėl įvaikinimo, kitaip ji jausis kalta dėl mažylių mirties, nes netinkamai atjunkyti triušiukai greitai miršta. Bet kokiu atveju yra kitas argumentas:2 - vieta jūsų namuose. Žinant, kad triušė pagimdo mažiausiai 5 triušius ir yra didelė tikimybė, kad bus patinų ir patelių. Reikės visiems šiems mažyliams įrengti didelę narvą. Jei juos pasiliksite, juos reikės atskirti pasiekus 2 mėnesius, kitaip gali atsirasti kiti kūdikiai. Be ankstyvos brandos, ankstyvas nėštumas gali pražudyti triušę. Norint atskirti patinus ir pateles, reikia turėti mažiausiai 1m² vienam triušiui. Ar jums atrodo, kad turite 6m² jiems skirti?3 - pinigai. Taip, triušiai kainuoja pinigus. Jei ji planuoja jums padėti, pasakykite jai, kad numatytų 40€ vienam triušiui skiepams 2 kartus per metus... Plius maistas, kraikas ir sterilizacija bei kastracija, kad nebūtų kitų vadų. Minimali kaina 149€ vienai triušei ir 80€ vienam triušiui...
Laure
9 pranešimai
laure fr
- Medicinos rizika Jei nežinote savo triušio genetinio paveldėjimo, kyla pavojus, kad jis susilauks netaisyklingų kūdikių, kurie tikriausiai mirs jauni arba kentės visą savo gyvenimą. Net jei jūsų triušis puikios būklės, nėra garantijos, kad jis neturėjo protėvių, kurie būtų paveldėję ligas, ar kad šeimoje nebuvo inbreedingų atvejų ir pan. Paveldimi sutrikimai: netinkamas sąkandis Jei jūsų triušiai yra iš gyvūnų parduotuvės arba iš to paties veislyno, yra didelė tikimybė, kad jie yra tos pačios šeimos: vaikai bus inbredai ir gali turėti ligas visą gyvenimą. Leisdami jūsų triušytei gimdyti, jūs rizikuojate jos gyvybe. Iš tiesų, nesterilizuota patelė turi 80% riziką mirti nuo gimdos vėžio iki 5 metų amžiaus. Be to, dažnai besilaukianti patelė greitai išseks ir gali nuo to mirti. Taip pat yra daugybė ligų, kurios gali paveikti jūsų triušytę nėštumo metu: pavyzdžiui, nėštumo toksikozė, kuri pražudo 90% pirmąją savaitę infekuotų patelių, net kai yra taikomas gydymas. Triušis neturi būtinybės daugintis, kad jaustųsi subalansuotas. Sterilizacija yra vienintelis efektyvus būdas apsaugoti jūsų triušį nuo nuolatinių hormonų keliamų rūpesčių. Apmąstykite tai... Žinokite, kad medicininė rizika jūsų triušiui atliekant sterilizaciją (jei ją atlieka kompetentingas veterinaras, specializuojantis triušiams) yra mažiau nei 1%!
Laure
9 pranešimai
laure fr
Baisu, kad tu sakai, jog gyvybiškai svarbu, kad triušis bent kartą gyvenime turėtų vadą! Tu nežinai apie rizikas! Be to, tu labai rizikuoji savo triuše! Privaloma ją sterilizuoti tarp 6 mėnesių ir 1 metų! Kitaip yra didelė rizika, kad sterilizavimo operacijos metu gali kilti problemų ir ji gali mirti. Tavo triušis nenori turėti vados, tai instinktyvu triušiui daugintis norint nuolat atkurti triušių skaičių pasaulyje! Tai instinktyvu. Hormonai verčia ją elgtis nenuspėjamai ir tai gali sukelti didelių elgesio problemų.
Laure
9 pranešimai
laure fr
TAI PAVOJINGAS, NEBRANDUS IR ŽIAURUS NEREIKALINGAS NEŠTUMAS! Dauginimas yra skirtas profesionalams, o ne privatiems asmenims, ypač sakant, kad tai būtina! Pažvelkite į bet kurį forumą, kalbantį apie dauginimą, 3/4 politikos yra griežta! : NE PRIVATE DAUGINIMUI! Lygiai taip pat, kaip jūs pats negydote savo triušio, o nuvežate jį pas veterinarą, kuris tai padaro. Nedarykite nereikalingo dauginimo, leiskite tai daryti įgudusiems augintojams!
Laure
9 pranešimai
laure fr
dėmesio, dauginti gyvūną, kurio genetikos mes nežinome, gali turėti rimtų pasekmių! Nežinant jo kilmės, mes neturime žinių apie tai, ką gyvūnas gali perduoti būsimai vadai, jis gali būti kilęs iš kraujomaišos ar būti ligų nešiotojas (jo kilmėje gali būti ligų arba kraujomaiša). Tai būtų nei pagarba gyvūnui, nei sąžiningumas atžvilgiu to, kas priims gyvūną, kuris gali turėti sumažėjusią gyvenimo trukmę ar sveikatos problemų (pvz., netaisyklingas dantų susidūrimas yra genetiškai perduodama liga, kurios gyvūnas gali būti nešiotojas, nors pats to dar neišvystė). Mitai: http:/lespinousdebettyboop.e-monsite.com/pages/infos-generales/idees-recues-et-comentairs-a-la-con.htmlla repros: http:/lespinousdebettyboop.e-monsite.com/rubrique,la-reproduction,691249.html
laura
6 pranešimai
laura fr

gerai, klausyk, jau vien tai, kad tu man duodi pamokas, man nepatinka!! kas tau sako, kad aš nežinau, ką darau, kol kas niekas nėra tikra!! aš nesu vienintelė sprendžianti, pasakysiu tau, su 400 m sodu taip pat manau, kad turiu vietos 2 ar 10 triušių priėmimui, jei ką.. o finansavimo tai tavęs neliečia, aš neimsiu gyvūnų, jei negalėčiau jų išlaikyti!!! jie kaip vaikai.

Aš pakankamai peržiūrėjau forumų apie visus šiuos klausimus, kurie man kilo, aš tik pasakiau, kad noriu, noras ir darbas - tai ne tas pats, savo triušienos nenoriu sterilizuoti, nebent tai būtina.

Laure
9 pranešimai
laure fr
Nuoširdžiausia užuojauta dėl tavo triušės. Daryti tai savo gyvūnui... Arg, tai mane tikrai sukrečia. Tu manai, kad jai tai patinka dar?
laura
6 pranešimai
laura fr

Bet tu kalbi, bet aš savo triušei nieko blogo nepadariau, aš uždaviau klausimą ir pati tu sakei, kad sterilizacija reikia padaryti laiku, dabar jai 3 metai ir aš to nenoriu daryti, nes žinau, kad yra rizika, todėl nustok kalbėti nesąmones..

Va, matai, mano triušė yra lauke su savo kastruotu draugu ir jie žaidžia kartu, taigi, bet kokiu atveju, tu nežinai, kokį gyvenimą ji gyvena, nei aš, tad neleisk sau teisėjauti, kai nieko nežinai!!!

Aš išlieku mandagi, nes mes esame svetainėje skirtoje patarimams ir klausimams, bet aš turiu savo nuomonę!! Tai bus paskutinė žinutė iš mano pusės ir taip pat nesivargink atsakyti, tu švaistysi savo laiką dėl to...

Laure
9 pranešimai
laure fr
Jei noriu komentuoti, aš komentuojau, ir sakyti, kad sterilizacija turi rizikų, taip, bet kuo daugiau laukiate, tuo daugiau jų bus. Be to, turiu kitų dalykų, kuriuos reikia daryti, nei bandyti sumažinti žalą, kurią galėtumėte padaryti dėl neteisingai suprastų išankstinių nuostatų

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą