Klausimai, diskusijos apie produktus Didelis medinis narvelis - 93 cm - Zolia Hevea
11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
amélie
Sveiki, ar šis didelis triušių narvas tinka jūrų kiaulytėms? Ačiū
3 pranešimai
sophie
Sveiki, taip, jis bus puikus 1 ar net 2 jūrų kiaulytėms.
2 pranešimai
celine
Sveiki, ar šis triušių narvas tinka vidutinio dydžio triušių porai (Burgundijos fauve rūšies)? Ačiū
3 pranešimai
sophie
Sveiki, jei jie reguliariai išeina arba turi papildomą gardą, taip, ši triušių trobelė yra pakankama. Mano triušis yra vidutinio dydžio ir jis labai patenkintas ☺️
4 pranešimai
marwan
Sveiki, ar yra liukas ar kita uždarymo sistema nakčiai?
2 pranešimai
romane
Sveiki, visos angos gali būti uždaromos. Mano avinas gyvena narve ištisus metus ir kartais išeina. Vienoje pusėje yra net mažas „uždangalas“, kuris suteikia galimybę turėti gerai uždarytą prieglobstį.
4 pranešimai
marwan
Gerai, ačiū, Romane_P! Ar galite atsiųsti nuotraukas, prašau?!
2 pranešimai
romane
Aš ką tik įkėliau kelias nuotraukas, kurias turiu apie triušių narvą, į gaminio apžvalgą. Negaliu pasidalinti nuotraukomis atsakydamas į šį klausimą.
4 pranešimai
marwan
Dėl „Romane_P“ aš laukiau nuotraukų, bet atrodo, kad jų nėra apžvalgose. Ar galėtum atsiųsti man el. paštu [email protected]
1 pranešimai
eva
Sveiki, ar vidaus vištidė gali suteikti prieglobstį milžiniškiems triušiams (kaip papildomą prieglobstį 16 m2 aptvare)? Tai skirta tik tam, kad jie turėtų prieglobstį apsisaugoti nuo šalčio, vėjo ir lietaus.
3 pranešimai
sophie
Milžiniškam avinui taip, bet ne dviems. Uždaras viršutinis skyrius (yra tik maža uždangalas, kuris slysta į šoną, kad praleistų orą) bus per mažas dviems.
3 pranešimai
oceane
Labas, ar turite vidinių nuotraukų, ačiū, ir ar galima uždaryti nakčiai, ačiū