Klausimai, diskusijos apie produktus Žiurkėnų ir smiltpelių narvas - 70 cm - Habitat XL
23 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
patricia
Labas vakaras, koks yra tarpas tarp strypų, prašau? Ar jis tinka Rusijos žiurkėnams? Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymus :)
1 pranešimai
julie
Erdvė yra 0,9 cm. Tai tinka rusų žiurkėnui. Asmeniškai mano žiurkėnas Roborovskis jį naudoja ir negali pabėgti
2 pranešimai
aurelie
Sveiki, ar galite pasakyti, koks yra bako aukštis? Ačiū
1 pranešimai
carinne
Sveiki, bako aukštis yra 25 cm.
3 pranešimai
stéphanie
Sveiki, Kokius namus 2 smiltpelėms galima įrengti pirmame aukšte, nes autoriaus nėra nurodyta? Ačiū. Pagarbiai,
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, plastikinis namelis su grindimis bus tinkamiausias variantas. Reikia išmatuoti jūsų narvo galimą aukštį. Galite rinktis vieną iš šių modelių: https://www.zoomalia.com/animalerie/maisonnette-en-plastique-pour-hamster-p-553.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/maison-pour-hamster-en-plastique-p-5993.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
stéphanie
Sveiki, aš įsigijau tą pačią su dviem papildomais aukštais, o dabar norėčiau nusipirkti šią ir sujungti ją su kita per duris. Ar yra kokių nors narvelių priedų, kurie būtų tinkami? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, nėra jokių priedų, kurie sujungtų abu narvus tarpusavyje. Pagarbiai, „Zoomalia“ komanda
1 pranešimai
alice
Sveiki, Šis klausimas jau buvo užduotas, tačiau buvo pateikti keli skirtingi atsakymai. Norėjau sužinoti, ar tarpai tarp strypų tinka priimti 2 mažas peles? Iš anksto dėkoju :)
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Taip, šis narvas yra visiškai tinkamas pelėms. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
bruno
bruno labas, ar pelės negali graužti ar pragręžti plastikinio dėklo? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis narvas sukurtas graužikams, naudojamas plastikas yra atsparus ir nebus pagraužtas žiurkėnų. Pagarbiai, komanda Zoomalia
3 pranešimai
agathe
labas, norėjau sužinoti, ar ji gali priimti degu? jei taip, kiek daugiausia? ačiū, su pagarba
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši narvas talpina daugiausiai du octodonus. Pagarbiai, Zoomalijos komanda
1 pranešimai
carole
Labas, ar tarpai tarp grotelių yra 0,9 ?? Tai tiktų mano Rusijos žiurkėnui ?? Man nepatinka visiškai permatomos dėžės, aš tikrai labiau mėgstu erdvesnes grotelių narvelius; bet čia būtų puiku, kad jis galėtų iškasti gilias galerijas, dėkui už jūsų patarimus
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, atstumas tarp strypų yra 0,9 cm, tai gali tikti jūsų Rusijos žiurkėnui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
aurelie
Sveiki, ar šis narvas tinka dviem žiurkėms? Ačiū, su pagarba.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis narvas skirtas smiltpelėms ir žiurkėnams, jis netiks žiurkėnams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
emilie
labas, kiek ten galima laikyti smiltpeliu?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mes patariame apriboti gyvūnų skaičių iki 6 smiltpelių. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
jessica
Sveiki, ar ši narvas visada kainuos 79,49? Ar tai tik Kalėdų laikotarpiui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Tai yra „įprasta“ kaina, o ne išskirtinė nuolaida. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
1 pranešimai
lorrine
Sveiki, ar šis narvelis tinka nykštukiniams žiurkėnams? Koks yra strypų tarpas? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Atstumas tarp šios narvo strypų yra 0,9 cm. Kad išvengtumėte savo nykštukinių žiurkėnų pabėgimo, siūlome pasirinkti šio tipo narvą su plexiglas sienomis: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-petits-rongeurs-bernie-prestige-p-13135.html Pagarbiai, Zoomalia komanda